Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanek kochanka

Polecane posty

Gość gość

Hej. Wszyscy mówią jakie to kobiety są smutne i wogóle bo ich kochanek tyle obiecywał i nic nie spełnił. Ale trzeba zauważyć że są taki związki że kochanek i kochanka są już w stałych związkach i co wtedy? Myślicie super sprawa spotykają się tylko na sex i inne przjemności w w praktyce to wygląda zupełnie inaczej... Jestem teraz w takiej sytuacji i to wcale nie jest fajne ale poprostu nie umiem albo i nie chcę tego zakończyć. Czy są tu kobietki w takiej sytuacji jak ja? Zawsze można by porozmawiać.

Gość gość
nie ma tu takich kobiet?

Gość 123a
czemu nie umiesz i czemu nie możesz zakończyć ?

Gość gość
nie wiem chyba lubię czuć że się komuś podobam i to nie tylko swojemu facetowi ale i innym a po za tym on (kochanek) jest zupełnym przeciwieństwem mojego faceta i chyba to mi się najbardziej podoba a po za tym przyjerzdza do mnie specjalnie z zupełnie innego miasta i to dość spory kawałek i poprostu podoba mi się to i czuje sie dowartościowana i potrzebna nie tylko mojemu facetowi ale i jemu i mam podwójną dawkę sexu co też jest fajne

Gość 123a
tak , tylko z czasem pojawią się uczucia i co wtedy , nie będzie lekko , coś wiem o tym ...

Gość gość
wiem.... I tego się boje ale z drugiej strony nasuwa się takie myślenie że nie no co ty mnie to nie spotka dla mnie to tylko sex. Ale wiem że teraz tak tylko sex a za pare miesiecy może być zupełnie inaczej... A miałaś kochanka? lub masz?

Gość 123a
krótka odpowiedź ,,tak ,, i teraz mi jest z tym źle i staram się , choć przychodzi mi to ciężko z tego wyplątać

Gość gość
ale i ty i on macie partnerów czy nie?

Gość gość
A ole lat jestes w zwiazku?

Gość 123a
ja nie mam , a On ma , ale jak zechcesz możemy jutro wieczorem o tym porozmawiać , dziś już muszę iść .Dobrej nocy .

Gość gość
ok będę tu juto pod nickiem anulka1111 albo coś takiego:)

Gość gość
jestem w związku 4 lata(to ja autorka)

Gość gość
za mało tematów o k***wstwie? znow k***y użalają się,chwalą i skarżą a g***o nas obchodzi jakas dupodajka czy *****cz myslisz c**ą,rozumku za grosz...

Gość gość
och jak pięknie się wypowiedziałaś na temat swojej osoby dziękuję ci za to że nie musiała ja tego mówić:)