Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyłapałam w domu męża z kochanką

Polecane posty

Gość gość

jestem załamana. na dodatek w łóżku, zdzira jedna! ytłumaczyła się ze nie wiedziala ze jest zonaty!!

Gość gość
urwę jej kudły! jeszcze leżała w mojej koszulce nocnej!

Gość gość
marne prowo

Gość autorkaaaaaaa
tego to juz nie napisałam, lezała nago

Gość gość
No to pewnie nie wiedziała ... męża wygon i nie słuchaj i ty też się nie odzywaj powaznie . daj sobie kilka dni na przemyślenie .

dobrze, że twój mężuś wiedział że jest żonaty :classic_cool:

Gość gość
lady jak miło cię widzieć :) Naprawdę. Mysłałam, że wyniosłyście sie z cafe razem z led i innymi "niebieskimi"

Gość gość
To grubo

Gość gość
wiecie co mi powiedział, że przytłacza go małżeństwo, ciągle biegające, krzyczace dzieci, chciał się UWAGA odstresować.. noszku....inni chodzą na siłownie, saune, basen, a on...? do łózka z babsztylem jakims

Gość gość
moja koleżanka też przyłapała męża w łóżku z kochanką i idiotka podcięła sobie żyły ,siedziała na ławce dobrze że jakiś podpity gość wracający z dyskoteki ją znalazł,straciła dużo krwi a w szpitalu okazało sie że jest w 8 tyg ciąży ......rozwiodła się urodziła ,urodziła córkę teraz ma drugiego męża ,dwoje z nim dzieci dobrze sobie żyją ,a mało brakowało aby jej nie było na tym świecie i to przez kogo przez dziada ,olej go .

Gość gość
a ja go mam w d***e, wróci do domu z pracy niech się zabiera stąd, w poniedziałek pojde do adwokata niech go puści z torbami, ciekawe czy go wtedy zechce. najlepsze jest to ze ma jutro urodziny, wykupiłam wyjazd na teneryfe tylko dla nas dwojga, tyle go zobaczy;/ pojadę sobie z koleżanka

Gość gość
lady ma jakieś kompleksy że żyje w konkubinacie - ciągle tylko o tym pisze - zupełnie nie na temat. Żenada.

Gość gość
Kochana autorko kiedy mnie nie było kilka dni w domu po powrocie zobaczyłam na poduszce w sypialni długi czarny włos , ja mam długie blond włosy . Wiesz jak sie tłumaczył " ze wiatr musiał przywiać bo okno było otwarte " :D Musiał zrobić podział majątku , płacić mi alimenty przez 2 lata na mnie drogo go kosztowała ta zdrada:D Gdybym byla konkubina dostałabym kopa na rozpęd :D

Gość gość
wypierdziel go po co ci taki facet?

Gość gość
no i z czego ta radość że byłaś bez honoru ,bo facet musiał na ciebie 2 lata płacić dla mnie to żałosne . po za tym są konkubiny które mają swoje mieszkania ,dobrą pracę a ty widać jako żonka nie pracowałaś tylko ze ścierą po chałupie latałaś skoro twój były musiał płacić ci alimenty .Kobieta powinna mieć honor a nie łapę wyciągać dla siebie po alimenty ,po resztki .Wstyd .

Gość gość
jestem konkubiną i gdyby mój facet mnie zdradził to dostał by kopa i poszedł by ale z mojego mieszkania bo jest moje i wszystko co w nim jest tak samo ,bo on wagi nie przywiązuje do gratów .Więc zabrał by swoje lumpy i swój samochodzik ,ja na przegranej pozycji bym nie była .Pracę mam czy nawet jako żona nie pchałabym się po alimenty bo to faktycznie wstyd ,zdradził to zdradził ale ja pozostaje sobą a nie mam ubaw bo facet ma wypłacać alimenty .Dla mnie taka kobieta jest zerem .

Gość gość
Wynioslaś się z kafe z innymi niebieskimi? O wy głupe baby... Dalej wam niebieskie nicki leżą na wątrobie? :)

Gość gość
Chyba, że Twój wpis "miło widzieć" nie był ironiczny, to zwrócę honor... :)

Gość gość
wziełam się za sprzątanie dzisiaj, bo mam wolne , i wiecie co znalazłam w sypialni, no myslałam ze się porzygam, majtki, tak zbierała się w popłochu ze ich zapomniała, ja poprostu nie wierze w to co sie wydarzyło, ani się smiac ani płakać, to jest załosne,

Gość CarrieBradshawwwwwwwwww
a co Ty sie kochanki czepiasz?? wyjeb męża zdrajce, on Ci zdradził io to w waszym łózku :D

Gość gość
Kochana autorko kiedy mnie nie było kilka dni w domu po powrocie zobaczyłam na poduszce w sypialni długi czarny włos , ja mam długie blond włosy . Wiesz jak sie tłumaczył " ze wiatr musiał przywiać bo okno było otwarte " Musiał zrobić podział majątku , płacić mi alimenty przez 2 lata na mnie drogo go kosztowała ta zdrada Gdybym byla konkubina dostałabym kopa na rozpęd Uczepiła się faceta bezrobotna prosta blondyna to pewnie, że wolał ciemną dla odmiany :)

Gość gość
a wiecie że po rozwodzie to i facet może chcieć alimenty... miłego dnia :D

Gość gość
oj te konkubiny tylko prowo zakladaja.Naprawde musicie byc zdesperowane:)hahahhahha

Gość gość
a skąd wiadomo, że założycielka jest konkubiną? :D

Gość gość
Nie tak jak żony, my od nikogo alimentów nie potrzebujemy :D i też na dziecko nie łapiemy, żeby zapłacić za chlanie 100 - 200 osób, nie do końca życzliwych :D

Gość gość
z tego co widzę, to jej mąż jest żonaty, więc chyba nie żyje w konkubinacie :D

Gość gość
ochlejmordy i "Cudownych rodziców mam" :D