Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wwwmawww

Kto pomoże maturzystce?!

Polecane posty

Gość wwwmawww

Witam Jestem kobietą, która staje przed trudnym wyborem w swoim życiu, ponieważ piszę w tym roku maturę, i oczywiście wybieram się na studia. Zacznę może od tego, że nie stawiam sobie pytanie takiego jakie zawarłam w temacie, ponieważ na nie odpowiedź już znam. Oczywiście jest to psychiatria, lecz na to już trochę za późno. Bardzo interesuję się psychologią, psychiatrią, neurologią, fizjologią, ciałem jak i umysłem ludzkim. Niestety, jak już wspomniałam wcześniej jestem maturzystką i stoję przed wyborem studiów. Moim marzeniem byłoby studiować medycynę, aby potem stać się pełnoprawnym psychiatrą, lecz za późno zdałam sobie z tego sprawę i niestety nie cofnę już czasu, aby przygotować się do matury z przedmiotów obowiązujących na uniwersytetach medycznych. Po przemyśleniu tej sprawy, zdecydowałam się na psychologię, ale nie tę zwyczajną społeczną, a tę o bardziej 'ścisłych' specjalizacjach, jak np. psychologia kliniczna, czy neurobiopsychologia. Moje pytanie do Was jest następujące: Czy uważacie, że po takich studiach będę miała szanse pracować w szpitalach psychiatrycznych, wykonywać jakiekolwiek badania itp.? Może same jesteście po takich studiach lub w ich trakcie i możecie mi coś na ten temat powiedzieć (napisać)? Z niecierpliwością czekam na Wasze odpowiedzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować