Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna567

Ciąża?

Polecane posty

Gość justyna567

Cześć. Ok. 2-3 tygodnie z chłopakiem "uprawialiśmy" seks, jednak to było na zasadzie wejście na ok. 3 cm. I do wytrysku nie doszło. Po dwóch dniach dostałam lekkiego plamienia co się wcześniej nie zdarzało, jednak byłam wtedy gdzieś w połowie cyklu, więc możliwe, że z owulacji. Teraz w ostatnim tygodniu dopadła mnie grypa, ale nie zażywałam antybiotyku tylko m.in. aspiryne, itp. Mniej więcej miesiączkę powinnam mieć jakieś 3 dni temu. Bóle jak co miesiąc się pojawiły i trwają nawet cały dzień, jednak krwawienia nadal nie ma. Czy choroba i zażywane leki mogły mieć wpływ na takie opóźnienie? Ps. Mam 17 lat.

Gość gość
tak to jest ciąża

Gość gość
Jeśli dotychczas miałaś zwykle regularne okresy to pewnie tak,chociaz nie slyszalam zeby takie byly skutki choroby czy zazywanych leków, no ale co innego? Bo w ciązy to na pewno nie jestes.Wogole nie wiem co nazwa tematu ma z tym wspólnego? Chyba tylko to zeby w ogole przeczytac twoj wpis.

Gość gość
poczekaj do miesiaczki, jak sie opozni 1-2 dni to zrob test, na razie nie panikuj, i na przyszlosc sie zabezpieczaj, bo najpierw powinnas uprawiac seks z zabezpieczeniem a nie juz po pytac o porade na kafe

Gość justyna567
No mógł się ten preejakulat wydzielić, ale właśnie dlatego pytam, żeby mieć pewność. Bo to był całkowity spontan(ale z chłopakiem z którym jestem i którego kocham) wtedy i nie chciałabym ciąży z tego.

Gość justyna567
No właśnie powinnam mieć w dniach 27-29 stycznia. Dziś jest 30, a nie ma nadal.

Gość justyna567
Nie mam apteki w pobliżu, a rodzice do miasta mnie nie puszczą, bo jeszcze lekko przeziębiona jestem. Mam nadzieję, że jutro dostanę krwawienia. Ale powiedzcie na ile % mogłabym być w ciąży :)

Gość gość
jak nie było wytrysku to jak mozesz byc w ciazy? z tym preekulantem to chyba baaaaaaaardzo mało prawdopodobne. test jeszcze nie dałby ci "100%"pewności. za wczesnie.

Gość gość
Dziś rano dostałam bardzo mocnych bóli rano, że nie mogłam spać, ale dostałam też krwawienia, więc mi ulżyło :)