Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZy 500 zł to tak dużo dla Matki z Dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Pracuję na pół etatu, nie dam rady inaczej bo mam małą coreczke. Po oplaceniu ubezpieczenia itp zostaje mi te 500 zl. Mam to na caly miesiac na mnie i coreczke. Przez 2 mce mieszkam u rodzicow, bo mąz robi remont i parska ze smiec****ak mu mowie, zeby dal nam jakies pieniadze, mowi ze mam jak krolowa i tysiace kobiet chcialoby miec 500 zl na siebie i na dziecko. Tak ale w to sie wlicza jedzenie, ubranka, pielegnacja coreczki, lekarstwa, bo teraz choruje, ogolnie zycie, nawet nie piszs o sobie, bo praktycznie nic sobie nie kupuje,do tego jestem u rodzicow. Wstyd mi kuzwa mac. Zarabia tak duzo, nie rozumiem jak mozna

Gość gość
chcialabym miec te 500zl

Gość gość
A czemu Ty masz utrzymywać dziecko? Idź na cały etat, dziecko do żłobka, koszty żłobka, żywienia dziecka, rachunki domowe, żywność itd- wszystko po połowie. No chyba że mąż wszystko pakuje w remont i sam ledwie ma na jedzenie.

Gość KotiKoti
a to jest tylko twoje dziecko czy twoje i meza? maz ma tez obowiazek utrzymywac mala. Wydaje mi sie, ze nawet w malzenstwie mozna wywalczyc alimenty.

Gość gość
500zl mają z mopsu matki 4dzieci. czy to duzo? malo

Gość gość
ja bym chyba umarła z głodu za te pieniądze. 100 zł na tydzień???? nawet na samo jedzenie mało a ty piszesz o pieluchach, lekach, ubrania...masakra!