Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aggi34

obniżona macica po porodzie naturalnym

Polecane posty

Witajcie.Jestem 3 m-ce po porodzie w skutek którego doszło do obniżenia macicy.Ginekolog zlecił ćwiczenia mięśni dna miednicy,które mają poprawić mój obecny stan, ale uświadomił mi, że prędzej czy później konieczna będzie operacja.Proszę o namiary na dorego specjalistę, który wykonuje takie zabiegi na terenie śląska i małopolski.Jeśli ktoś miał ową operację przeprowadzoną-to b.proszę o odzew.Dodam,że mam 34 lata i b.boję się,żeby nie skończyło się usunięciem macicy lub innymi powikłaniami.

Gość gość
Nie boj się na pewno do tego nie dojdzie. Ja miała ten sam problem i jakoś wszystko było ok i nie miałam żadnej operacji po prostu słuchałam lekarza ale o wycięciu macicy nie ma mowy bo oni od tak nie usuwają. wszystko dobrze słuchaj lekarza i idz za jego radami:) Ja leżałam w szpitalu bo miałam jakies zapalenie z tego powodu i jak zapytałam czy mi wytną macice bo oczywiste koleżanki mi tak nagadały to było mi tak wstyd, że chciałam z stamtąd uciec ponieważ lekarze mnie wyśmiali:) a teraz jestem w 2 ciązy więc się już nie martw

dziękuję za słowa otuchy-były mi potrzebne.Gdyby ktoś słyszał o dobrym specjaliscie ginekologu zajmujacym się takimi schorzeniami to byłabym wdzięczna za namiary....