Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abc456

Recepta, antykoncepcja

Polecane posty

Gość Abc456

Witam mam zapytanie dostałam receptę na tabletki antykoncepcyjne 84tabletki czyli trzy miesiące = 3 opakowania , jak to wygląda czy muszę kupić całą receptę gdzie w opakowaniu znajduję się 84 tabletki czy jest to dzielone faktycznie na te trzy opakowania i mogę wykupić paczkę tego miesiąca następną kolejnego miesiąca no i ostatnią trzeciego miesiąca na czym to polega? Z góry dziękuję za odpowiedzieć nie ukrywam, że jest to dla mnie ważne :-)

Gość gość
Recepta jest ważna miesiąc, wiec nie bardzo mozesz to dzielic. ewentualnie jedno opakowanie na początku miesiąca, a pozostale dwa na końcu, w tej samej aptece. Receptę zostawiasz. Opakowania są 3 osobne

Gość gość
Jeśli masz problem z kasą nastepnym razem poproś lekarza, żeby wypisal 3 recepty, z różnymi datami ;)

Gość huwawey
j adostaje rec. na tabl. - na 6 opakowan, tak chcę. Jesli nie chce kupwoac wszystkich opakowan, w aptece robia mi odpis recepty, biore 3 szt., nastepnym razem daje ten odpis i biore kolejne 3 szt. Czesto w aptece sami siepytaja czy chce wykupić całośc. Zaapytaj o to!