Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szymon1234

Planuję kupić drukarkę ale nie wiem jaką wybrać.

Polecane posty

Gość szymon1234

Planuję kupić drukarkę ale nie wiem jaką wybrać. Najlepsza byłaby bezprzewodowa i wielofunkcyjana. Potrzebuję jej do domowego biura, chciałbym koloru czarnego. Wszyscscy proponują mi Brother DCP-J132W. proszę o pomoc w wyborze drukarki.

Gość szymon145
też polecam dcp J125

Gość gość
jezeli zalezy ci na tanich tuszach to Brother DCP-J132W koszt około 10zł za 29 ml ActiveJet ale jezeli zalezy na drogich tuszach to hp to koszt jednego tuszu to 50zł za 5ml wybór nalezy do ciebie

Gość malerz
To moze tę: Urządzenie HP Deskjet Ink Advantage 3525 . HP nie trzeba przedstawiać, a drukarka jest prosta w obsludze i dobrej jakości jest wydruk. W media exper kupiłem za 300 z hakiem, a teraz jets nawet takiej z tego co widzę :)

Gość wilk129
HP jest ok, to chyba najlepsza i najstarsza firma. 320 zl jak widze to dobra cena. porównajcie specyfikację z droższymi.

Gość ToneryOtwock
Warto zwrócić uwagę na koszt materiałów eksploatacyjnych czyli tonera czy tuszu. Zapraszam do naszego sklepu http://www.toneryotwock.pl/ chętnie doradzimy w wyborze drukarki, która będzie najmniej kosztowna w utrzymaniu. Prowadzimy sprzedaż oryginalnych tuszy i tonerów jak i w pełni kompatybilnych zamienników.

Gość margo903
Popatrz tutaj http://www.epson.pl/inktanksystem . Znajdziesz tam informacje o drukarkach marki Epson. Te drukarki wypadają rewelacyjnie w porównaniu do innych. Są energooszczędne i tanie w eksploatacji, a wydruki mają świetnej jakości.

Gość magda906
Słyszałam, że mają one wbudowany system ITS? Czy on daje takie możliwości wydruku? Z tego co czytałam o nich to dobrze się sprawuje w druku czarnym i kolorowym. Ale jakich kosztów można się spodziewać dokładnie?

Gość margo903
Druk wychodzi około 16 groszy w drukarkach epson kolorowych. Jakość druku dzięki głowicom MicroPiezo jest doskonała . Moim zdaniem warto wybrać taką drukarkę