Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie czuję się kochana

Zadałam dziś mojemu facetowi pytanie CZY MNIE KOCHASZ

Polecane posty

Gość gość
ja facetów nigdy nie zrozumiem, miałam dokładnie odwrotną sytuację - facet mnie przytulał non stop, głaskał, całował, tulił, no idealnie i co? okazało się,że mnie nie kocha, a wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazywały,że kocha, więc jeśli facet mówi,że kocha to chyba tak jest, a to że nie okazuje czułości to pewnie taki typ , bo też takiego miałam - niby kochał ale nie okazywał, był wredny, oschły, ale nie żałuję że od niego odeszłam, bo chcę takiego czułego ;)

OOstatnio jakos wysłałam mu smsa ze go kocham to oddzwonił i żartował sobie co mnie wzieło na jakies czułosci, czy może cos od niego chcę?:-(

Ja rozmumiem że może miłośc minęła i zostało rpzywiązanie ale tak się zachowywać??? Ja go nie dołuję każdego dnia. Poza tym też dziwne jest to ze jak chcę go pocałowac to on to obraca w żart i sie smieje albo unika pocałunku.

Gość gość
to pewnie jest coś nie tak jak można żartować z żony albo kpić nie tolerować jej rodziny to znaczy że jest idiotą pamiętaj rodzeństwo ma się jedno gdy braknie rodziców to ono zostaje i żaden facet tego nie zmieni .....powiec to mu i tak samo rób nie chodż do jego rodziny ...proste jak sie nie zmieni to nara.ityle

Gość gość
nie mogłabym byc z takim gosciem

Gość TAKI SE GOŚĆ
A Ty autorko przypadkiem nie motywujesz się żeby odejść ? Chyba Tobie już się znudziło i teraz tylko nakręcasz się .

Gość nie czuję sie kochana
A co mam niby robić?? Tolerowac takie zachowanie i łudzic się o jakies ochłpay sympatii? Chcę konkretnej rozmowy, chcę wiedzieć na czyms toję i co on ma na to do powiedzenia. Nie chcę takiej niepewnej sytuacji.

Gość gość
Zamiast pytać go czy mnie kocha,ja bym się raczej zapytała dlaczego ze mną jest,skoro mnie nie kocha?Bo przeciez jak dokucza,wyśmiewa,narzeka,unika pocałunków i nie wspiera w chorobie,to co to za miłość??? Czy tak wielkie jest jego wygodnictwo?