Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiony89

Odeszła, chyba już na zawsze, mętlik w głowie

Polecane posty

Gość gość
ja akurat w wieku 20 lat nie wiedziałam, czego chcę i do czego dążę ani nie byłam dojrzała :D ale zostałam wychowana na skromną dziewczynę, a nie na rozpuszczoną, roszczeniową księżniczkę która żąda od faceta wydawania na mnie kasy.

hej :) aż mnie zdziwiło, ze tyle mądrych odpowiedzi tu padło... Ale większość ludzi ma racje, dziewczynka, tak dziewczynka, nie kobieta nie dorosła do poważnego związku:) Jak czytam , że potrafi zrobić awanturę o wyjscie na piwo to na prawdę nóż sie w kieszeni otwiera... Związek związkiem, ograniczanie drugiej osoby do niczego dobrego nie prowadzi.. Ja jestem zdania idz z kolegami wypij sobie , jeszcze Cię zawiozę , a potem dostaje sms " wiesz ze mam najcudowniejszą dziewczynę na świecie" hehe. O to w związku chodzi, a żale, wyrzuty bo do restauracji nie było dane isc , no proszę Was :D człowiek dorosły,poważnie myślący, wiedząc ze wydałeś kase na auto , organizuje coś w domku co może być bardziej przyjemne niż wyjśćie hehe :) Piszesz w temacie ze masz mętlik w głowie , a ja sądze że samj uż dość miałes tej huśtawki nie widząć co Cie czeka jutro . Jesteśmy w tym samym wieku i zakładam po tym co piszesz ,żę madrze podchodzisz do życia, albo się mylę hehe, ale życzę Ci normalnej kobiet, podkreślam kobiety która pokaże Ci na czym polega prawdziwy związek :)

hej :) aż mnie zdziwiło, ze tyle mądrych odpowiedzi tu padło... Ale większość ludzi ma racje, dziewczynka, tak dziewczynka, nie kobieta nie dorosła do poważnego związku:) Jak czytam , że potrafi zrobić awanturę o wyjscie na piwo to na prawdę nóż sie w kieszeni otwiera... Związek związkiem, ograniczanie drugiej osoby do niczego dobrego nie prowadzi.. Ja jestem zdania idz z kolegami wypij sobie , jeszcze Cię zawiozę , a potem dostaje sms " wiesz ze mam najcudowniejszą dziewczynę na świecie" hehe. O to w związku chodzi, a żale, wyrzuty bo do restauracji nie było dane isc , no proszę Was :D człowiek dorosły,poważnie myślący, wiedząc ze wydałeś kase na auto , organizuje coś w domku co może być bardziej przyjemne niż wyjśćie hehe :) Piszesz w temacie ze masz mętlik w głowie , a ja sądze że samj uż dość miałes tej huśtawki nie widząć co Cie czeka jutro . Jesteśmy w tym samym wieku i zakładam po tym co piszesz ,żę madrze podchodzisz do życia, albo się mylę hehe, ale życzę Ci normalnej kobiet, podkreślam kobiety która pokaże Ci na czym polega prawdziwy związek :)

Gość gość
Zagubiony, fajne postanowienie, wszytskiego najlepszego w zyciu, znalezienia wspaniałej kobiety, która Cię doceni takiego jakim jestes. I szczerze to sma bym chciała takiego czułego mężczyzne jak ty :P Do tej pory jednak nie trafiałam ;)

Gość gość
Autorze zajrzyj tu za jakis czas zeby powiedziec jak sie dalej zycie potoczyło :D

Gość Zagubiony89
Numery do niej pokasowane, teraz tylko mieć silną wolę, nie myśleć o niej, nie wchodzić na żadne fb czy to fotki ze studniówek i imprez, tylko całkowicie się o niej odciąć, a powinno być dobrze... Choć teraz, tak centralnie na wysokości mostka w klatce piersiowej mnie coś uwiera, ściska, to chyba przez nią ;)

Gość ona94l
Ja tez mam prawie 20 lat.W zwiazku jestem poltora roku.Najpierw byl to zwiazek na odleglosc wiec tez ciagle klotnie o spotkania, o glupoty.Rozstawalismy sie kilka jak nie kilkanascie razy.Bylo bardzo ciezko. Od 2 tygodni mieszkamy ze soba. Jest inaczej.Fakt ze to dopiero kilka dni razem ale nie szukamy powodow do klotni tak jak wczesniej. Jesli komus zalezy to sie uklada, predzej czy pozniej

Gość gość
ciekawe czy autor tu jeszcze zagląda, bo chetnie bym sie dowedziałąjak sie sparawa potoczyłą :)