Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziubdziubek

dziwny związek

Polecane posty

Gość gość
nie, nie da się!

Gość dziubdziubek
tak, mam 16 lat i kręcone zęby....autorze powyższego wpisu ;)

Gość gość
Chciałoby się zaśpiewać: 'mam tak samo jak Ty...' Niesamowite. Twój związek to mój za parę lat z małymi niuansami. Chciałabyś się z tego uwolnić, ale jednocześnie obawiasz się, że nie potrafisz bez niego żyć, że sobie nie poradzisz. Obiektywnie wiesz, że to chore, ale nie potrafisz tego zakończyć.

Gość dziubdziubek
... w zasadzie to nawet nie wiem czy o to chodzi, ze sobie bez Niego nie poradze bo juz 3 razy teoretycznie sie rozstawalismy na kilka miesiecy i radzilam sobie calkiem niezle, nawet sie nie raz znajomi dziwili ze po rozstaniu i po tylu latach wogole nie bylo po nie widac ze jestem jakas smutna, pograzona w rozpaczy.... Dziwie sie samej sobie o co tu tak naprawde chodzi bo milosc miloscia i nie raz ludzie potrafia rezygnowac z milosci bo podchodza racjonalnie do sprawy, przestaja kierowac sie uczuciami w pewnym momencie....

Gość gość
A może radziłaś sobie dobrze też z tego powodu, że on wciąż gdzieś tam był, czasami napisał, zabiegał, czułaś instynktownie, że to jednak nie koniec. I trzymałaś go na dystans. Nie było tak?

Gość dziubdziubek
mysle, ze nie... bo mialam swiadomosc rowniez ze z Kims jest, ma nowa partnerke z ktora prawdopodobnie bedzie chcial sobie na nowo ulozyc zycie Troszke serce bolalo, wiadomo ale, to chyba jak to zwykle bywa po dlugoletnim rozstaniu, gdy sie jeszcze cos czuje do tej osoby...

Gość gość
W takim razie już wiesz, że umiesz sobie bez niego poradzić. To jest sedno. Ja tak nie mam. Dlatego powinnaś to zakończyć raz na zawsze. Przecież nie chcesz takiej szarpaniny kiedyś dla swoich dzieci.

Gość dziubdziubek
ja myślę, ze byc moze mogloby byc mieszy nami dobrze tylko jest we mnie cos takiego co mi nie do konca pozwala zatrzec przeszlosci ..... staram sie ale czasem jak mnie czyms wkurzy to wszystko wraca.....

Gość gość
Wypominasz mu? Wiem, ja też tak mam.

Gość dziubdziubek
wypominam, niestety..... mniej ale jakos to do mnie wraca od czasu do czasu.. teraz spowodowane to jest tym, ze to On z pewnego powodu powrocil do tematu laski, z ktora sie spotykal podczas naszego ostatniego rozstania... nie mowil celowo zeby do Niej konkretnie nawiazac jednak jak to tlumaczyl pozniej po moim konkrentym wkurzeniu-musial o Niej wspomniej aby mi zobrazowac inna sytuacje NIe wiem czy walczyc sama ze soba i walczyc o ten zwiazek tym samym ,czy dac juz moze w koncu po tylu latach sobie spokoj i po prostu zostawic ten temat, mimo tego ze nadal Go jednak kocham i wiem rowniez, ze z jakimkolwiek Nowym nie bede miec rowniez pewnosci ze bedzie kolorowo bo kazdy czlowiek ma wady, nikt nie jest bez skazy...

Gość dziubdziubek
a u Ciebie jak wyglada sytuacja ? bo piszesz ze masz podobnie i widzisz tak swoj zwiazek jak moj obecny, tyle ze za kilka lat...

Gość dziubdziubek
ja po prostu chyba ie chce znowu ryzykowac i bac sie ze sie przejade..... Jak pokonac ten lęk w sobie ?bo kocham Go nadal i tak naprawde nie chcialabym sie z Nim rozstawac....