Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie niem co robić

Facet, przyjaciółka i dylemat :(

Polecane posty

Gość Nie niem co robić

Jestem dorosłą kobietą, a mam problemy pokroju gimnazjalistki. Ostatnio wraz z moją bardzo dobrą koleżanką poznałyśmy super faceta (znajomy naszego wspólnego kolegi). Facet jest wykształcony, miły, rezolutny, szarmancki wyglądem również się wyróżnia. Na sto procent nie ma partnerki. Bardzo dobrze mi się z nim rozmawia. Rozumiemy się i mamy podobne zainteresowania. Myślę, że bylibyśmy w stanie stworzyć naprawdę fajny, udany związek. I na tym sielanka towarzyska się kończy. Ten facet spodobał się także mojej koleżance. Ona ma ponad 30 lat i nikogo nie ma. Z jednej strony chciałabym się z kimś związać z drugiej strony nie chcę ranić przyjaciółki. Już nie wiem co mam robić :( Pozwolić koleżance na podrywanie nowego znajomego czy walczyć o niego bez względu na przeciwności? Wiem, że jeżeli zaczęłabym się z nim spotykać zraniłabym dogłębnie przyjaciółkę. Z jednej strony stoi miłość, a z drugiej miłość. Mój system moralny nakazuje mi wybrać przyjaźń. Co Wy zrobiłybyście na moim miejscu?

Gość gość
dlaczego nie zostawicie wyboru facetowi? lubicie pantoflarzy? :P

Gość gość
Jaka miłość skoro to tylko Twój znajomy??? Już wiesz, że będzie miłość??? Rzeczywiście, jesteście dorosłe, ale dojrzałość gimnazjalistek.

Gość gość
Pewnie się jej podoba, standardowe u kobiet i już widzi w nim Bóg wie kogo, typowa polka co się da wybzykać od razu jak się facet podoba, a on typowy podrywacz wie jak przypodobać się kobietom i to wykorzystuje. Bierz się za niego, w końcu Cię zostawi dla innej chętnej i stracisz faceta i przyjaciółkę. Jak się podoba wielu to chyba logiczne że przy jednej nie wysiedzi :D.

Gość gość
Niech on zadecyduje