Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizabeth_24

Wczoraj spotkałam mojego dawnego kolege klasowego nieudacznika

Polecane posty

Gość elizabeth_24

w szkole wszyscy mu dokuczali, wyzywali, popychali, sama czasami sie z niego naśmiewałam, on chyba był we mnie zakochany bo łaził czasem za mną, ale kto by chciałbyć z takim małym kurduplem do tego pryszczaty i mało inteligentny ledwo zdawał z klasy do klasy chyba tylko z litości, ale do rzeczy szedł wczoraj z dziewczyną i ona była murzynką poprostu padłam ze śmiec****ak go zobaczyłam i nie mogłam przestać sie śmiać, ni epytałam czy mają dzieci, ale on ją pozanł w Angli bo odrazu pojechał tam do pracy po maturze nieudacznik jeden, a teraz przyjechał tutaj na tydzien i sie panoszy.

Gość gość
Widać, że dalej jesteś mało inteligentna.

Gość gość
nie wiem czy wiekszym nieudacznictwem jest pracować za godziwe pieniądze w Anglii czy kisic sie w PL 5 lat na byle jakich studiach na garnuszku rodziców :P

Gość elizabeth_24
ciekawe jak ona zajdzie w ciąże i urodzi mu czarne dzieciaki to tutaj go wyśmieją u nas chyba a w ogole czemu mnie oceniacie skoro nic o sobie nie pisałam :/ ?

Gość elizabeth_24
marny podszyw ja mam chłopaka przystojnego i mądrego, a nie nieudacznika.

Gość gość
Powiem ci tak, jesteś po prostu małym człowiekiem, a wiesz dlaczego? Bo oceniasz drugiego człowieka po takich rzeczach i uważasz że wyśmiewanie się z kogoś jest OK. Sądzisz, że on jest nieudacznikiem, ale go nie znasz. Poza tym pomyśl, jaki wpływ na jego psychikę miało wyśmiewanie się z niego, jak ty byś się czula, gdyby ktoś cię tak upokarzał? Hmm? Czujesz się lepsza, bo masz 'przystojnego' chłopaka? Naprawdę? Ile ty masz lat? 12? Bo piszesz w taki sposób, jakbyś tyle miała. Ty po prostu pomiatasz innymi ludźmi, bo boisz się, że sama możesz znaczyć niewiele. A niestety ten chłopak jest bardziej wartościowy od ciebie w tej sytuacji.

Gość gość
taka jesteś super i cool a robisz byki ortograficzne założę się że Twój kolega zna perfect język, czy Ty także możesz się tym poszczycić ? posiadanie wielorasowych dzieci w Polsce nie jest już żadnym ewenementem, no chyba że u Was na wsi (wystarczy przeanalizować pierwszą lepszą gazetkę reklamową jakiegoś marketu by się zorientować że agencje też już się o tym przekonały skoro zatrudniają kolorowych modeli i modelki) polskie społeczeństwo się zmienia i jedynie plebs i niewykształcone mohery tego nie dostrzegają poza tym, śmiejesz się z kolegi że ma dziewczynę Murzynkę a Ty masz w ogóle jakiegoś faceta ?

Gość elizabeth_24
mój facet jest lekarzem i ja znam 2 języki perfekt, a 3ci nieźle więc odwal się tamten koleś to nieudacznik żadna biała ładna laska by go nie chciała to wziął murzynkę, a tyra na budowie wielkie mi co żal mi was.

Gość gość
a moj facet jest kosmonauta i podcieramy sie dolarami, bo mamy nadmiar bogactwa! :D :D

Gość gość
co ty k***a zazdrosna jesteś ,bo jawnie widać że żal ci d**ę ściska .

Gość gość
Jakim lekarzem ? chyba od głowy wziął sobie ciebie aby testować swoje umiejętności na wariatce sam również nie mają prosto pod sufitem .

Gość gość
nikt cie nie chce, a jak juz chca to do wyd*****nia, co cie interesuje ten chłopak? skoro taki jest nieudacznik, zal ci d**e sciska i tyle :D

Gość gość
jak na polskiego nieudacznika to niezle sobie radzi. palacy zagarnica nie sa rozchywytawnie przez dziewczyny(posli facet- lysy, w dresie, klnie) z innych krajow a ten wyrwal murzynke. zal d**e ci scisna a ich dzieci napewno nie beda w polsce(kto by chcial tu dzieci wychowywac)