Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie dam rady pracować do 67

Polecane posty

Gość gość

mam 30 lat i jestem już wykończona, jak sobie pomyslę, że jeszcze 37 lat pracy to w glowie sie to nie miesci :O

Gość gość
pracujesz jako,ile zarabiasz?

Gość grettabe
eee, nie przesadzaajjjj ;) czasem tez jestem zmęczona...albo mam gorszy zien, normalne pomysl jakbys miała siedziec w domu w dzien w dzien - człowiek sie uwstecznia, nie da si etak ;)

Gość gość
to dalej czytaj tygodniki pani domu, wysokie obcasy, gazeta wyborcza, słuchaj radia eska, oglądaj tvn i głosuj na PO , oby PO przedłuzylo wam do 75 roku życia niech was wykończy za waszą głupotę że nie chcieliście glosowac na PIS ! zresztą teraz to już nic nie da glosowanie na PIS bo PO nigdy już nie ustąpi władzy, wybory nie będą takie jak trzeba, znowu wygra PO, a skad wiem? bo ja wszystko wiem i widze przyszlosc, będzie coraz gorzej, dązy się do tego by wytępić Polaków, jedyni Polacy o jakich "naród" dba to menele, pijacy, zbrodniarze

Gość gość
Ja pitolę ...Masz 30 lat i już myślisz co się będzie działo za 37 ..Kurde babo ! Nie wiadomo co będzie jutro ! Może wygrasz w totka ,może poznasz kogoś bogatego może,może,może ....

Gość gość
dziś nie ma co narzekać będzie jeszcze gorzej, pis czy po to to samo, eurosocjalizm to się nazywa a może nie dożyjesz? i cała twoja zagrabiona kasa pójdzie się *****ć?