Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarneoczymam

Które imię najładniejsze i najmniej spotykane

Polecane posty

Gość czarneoczymam

Witam Na początku lipca zostanę mamą wymarzonej córeczki zastanawiam się nad którymś z tych imion: Rita, Jaśmina, Łucja, Faustyna, Kornelia. Możecie doradzić?

Gość gość
Rita kojarzy mi sie z psem tak wabila sie suczka mojego ex z tych pozostalych to albo Kornelia albo Lucja

Gość gość
Rita i Faustyna- chyba najmniej spotykane i dość kompromitujące moim zdaniem. Osobiście wybrałabym KORNELIĘ:)

Gość gość
rozalia cecylia konstancja to moje opcje

Gość wwrrr
Nie ma juz czegos takiego jak malo spotykane imie w Polsce, teraz kazde dziwactwo wyciagna byle byc 'oryginalnym'.

Gość zabie uda na patelni
Kiedyś,gdy byłam mała(jakoś 2-3-4 lata) pilnował mnie mój ujek. Na dosłownie chwilę się odwrócił, a ja mam coś w buzi(byliśmy w ogrodzie). - wujek, -ja. - Co ty masz w buzi? -... - No pokaż (podłożył mi rękę pod buzię, a ja to wyplułam). - Co to jest (przypatruje się). - Fuu ! Ślimak !!! Od tamtego czasu mama mówi mi, że wyjdę za Francuza, bo we Francji je się ślimaki.

Gość gość
Kornelia najładniejsze z tych imion a mi się podoba Zosia

Gość gość
kornelia

Gość gość
z wymienionych tylko Kornelia

Gość Gość mama 13latki
Moja córka ma na imię Kornelia, takie imię wybrała starsza, ponieważ była zafascynowana bajką Witch :) Jedyne co mi się nie podoba, to skrót Kora, my wołamy Nela :)

Gość gość
Bardzo podoba mi się imie Kornelia Ostatnio też Anita- nie wiem czemu, wcześnie wcale.

Gość czarneoczymam
Kornelia nie jest za bardzo oklepane?

Gość poli30
Kornelia najładniejsze

Gość czarneoczymam
No i dlaczego niby Rita i Faustyna maja być kompromitujące? To święte imiona. Maja na koncie wiele zasług. To moi synkowie też maja kompromitujące imiona? Jonasz skończy 3 latka, a Eliasz w czerwcu 2 latka. Do tych dwóch imion, które najbardziej pasuje?

Gość gość
kornelka na tak

Gość gość
wszystkie imiona bardzo ładne zdecydowanie najbardziej popularnym imieniem jest Kornelia ale też bez jakiejś przesady bardzo podoba mi się Jaśmina i Łucja Faustyna nie podoba mi się chociaż z pewnością jest bardzo rzadkim imieniem, Rita to samo ale jak dla mnie zbyt twarde,chociaż ostatnio się do niego przekonuję, ale sama nie chciałabym mieć tak na imię; pasuje mi raczej do bardzo pięknej kobiety, bo przy "szarej myszce" to imię się u mnie nie broni Kornelia jest ok

Gość gość
Najfajniejsze i najmniej spotykane to Dominika

w takim razie do Jonasza i Eliasza tylko Faustyna A ty się zowiesz Maria a twój luby Józek ??? :-P

Gość gość
bracia też widzę oryginalne imiona, Jonasz podoba mi się bardzo, Eliasz tez ok w takim razie wydaje mi się że najbardziej pasuje Łucja Jaśmina niestety pasuje najmniej

Gość ex_debill_znowu_po
Kornelia chyba w modzie ostatnio;)

Gość gość
Kornelia najładniejsze, ale też najczęściej obecnie nadawane z imion wymienionych przez Ciebie. Faustyna i Jaśmina chyba najrzadziej. Więc jeśli najładniejsze to Kornelia, a jeśli najrzadsze to z tych Jaśmina (bo jest rzadko nadawana i jest ok) A może Magnolia? W zeszłym roku raz tylko to imię było nadane. A skoro Malwina, Kalina, Jaśmina czy Jagoda.. to dlaczego nie Magnolia?