Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowoczesny jezyk blockhead

Polecane posty

Gość gość

Ktorym sie dzisiaj posluguje ta z tytulu. Poniewaz mam troszke czasu wiec zrobie tu slownik nowoczesnego jezyka tej pustej dziuni. 1. mi to wisi i powiewa. 2 wiejska holoto 3 pustego czerepu 4 tepe strzaly 5 biedna poleczka 6 agresywnym polskim s****wem 7 zazdrosna szmato 8 zakompleksiony szmatlawcu 9 leja na was moczem 10 patologiczna dziolcha To na razie tyle tylko z kilku godzin (siedzi od rana do poznej nocy- ale nie chce mi sie wiecej szukac - mysle ze wystarczy tego nowoczesnego jezyka :D ) Aha ... blockhead mozesz dalej dokonczyc dziela wpisujac sie w nowoczesnym jezyku, zapraszam :)

Gość gość
ona dostosowuje jezyk do poziomu odbiorcy. w tym przypadku, twojego :)

Gość gość
wypunktuj moje obrazliwe slowa albo wyjdz z watku, ok ?

Gość gość
Jak ladnie poprosisz to ci wypunktuje, a troche tego jest, pusta dziunio :D

Gość gość
nie widzisz jak sie osmieszasz ? przez pol godziny buszowalas i nic nie znalazlas bo znalezc nie moglas, papa klapouszku :)

Gość gość
No właśnie :D dawno nie *****ł/a się to na czerep odbija :D autorowi/autorce.

Gość gość
Zlociutka, ja nie slecze na forum cale dnie, tak jak ty. Mam tez swoje zycie. Przyszlam, zobaczylam, ze cos wysmarowalas i ci odpisalam. Tak z pamieci moge ci wypunktowac twoje niektore "slogany" panno wulgarna : - ciapacki zlew na sperme - kupopodobny bachor - afrykanski beben - tepa dzida - burak - tluk i wieeele wieeeele innych. Az ciarki mnie przechodza, ze ktos moze operowac takim rynsztokiem. I to jeszcze osoba podajaca sie za "kobiete". Szok :o

Gość gość
slabiutko - tym bardziej ze nie moje dziunia :D

hahaha, jak widze nudzisz sie okropnie i wywarlam na tobie przeogromne wrazenie, ze musialas az zalozyc topik odnosnie mojej osoby. Zazdrosc i zawisc to bardzo destrukcyjne cechy, wiesz?? :D No coz, jedni wola ksiazke, inni pasjonuja sie wpisami na forum :D Szukaj dalej, niunka :D moze jakas perelka sie trafi

Gość gość
O tak, nie twoje wpisy, jasne, jasne :D :D A kto to jest 'dziunia'? To jakis slogan?

Gość gość
A kto to jest 'dziunia'? To jakis slogan? -- nie, to ty ... :)

Gość gość
Ja tzn kto? Wytlumacz pojęcie "dziunia".

Gość gość
do autorki tematu no i o co ci chodzi? Bo jakos w tym dziale wiekszosc posluguije sie znacznie gorszymi epitetami i jakos tego nie widzisz? Te zwroty, ktore podalas moznaby zastapic bardziej wulgarnymi i doskonale o tym wiesz. Swoja droga z***biscie musisz sie nudzic. :o

Gość gość
A i autorko poki co to ty udowadniasz, ze nie masz zycia poza kafe. Od rana do nocy siedzi? A ty razem z nia sledzisz jej wpisy :) widzisz jak sie wydalas

Gość gość
Poniewaz mam troszke czasu xxxxxxxxxxxxxx autorka tak napisala slepa komendo ! umiesz czytac ?

Gość gość
tak tak i od rana na kafe siedzi :P takie marnotrawienie czasu. Slepa komendo? Nie spinaj sie tak autoreczko

Gość gość
oj autorka to klamczucha :) wszedzie dodaje slowo dziunia, a teraz to niby nie jej teksty?? Sama obrazalas innych, uzywalas obrazliwych zwrotow, a tu lekko chamskie odzywki blockhead cie bola? Spojrz na siebie zmijo, a potem oceniaj innych.

Gość gość
Slepa komendo? Gawarij pa ruski? Pa le vu france? ;)

to forum just dawno przestalo mnie zadziwiac, granice obsesji juz dawno tutaj zostaly przekroczone. ja to bym musiala upasc na leb zeby interesowac sie az tak jakas anonimowa osoba z forum, to jest bardzo ale to bardzo zalosne:)

Gość gość
Zona bo teraz na to forum wchodzi sie dla jaj.tutaj juz nie ma normalnych dyskusji. Tzn byly kiesys pare lat temu. Odkad przyszly anonimowe trolle to tak wlasnie to wyglada. Wiec trzeba sie dostosowac do poziomu ktore trolle wprowadzily i n*******lac rowno az mi uszy odpadna :D

Gość gość
A czy to prawda ze blockhead to Tink? Takie pogloski chodza na forum :)

Gość gość
oczywiscie, ze blockhead to tink, zaraz potem ror i azjatycka pani. Zapewne jeszcze zdz :D pogloski chodza po forum? Hahahaha sama je rozsiewasz idiotko. Nie znudzilo ci sie juz wlazenie w cudze zycie?

Gość gość
Ale ja sie tylko grzecznie zapytalam! co sie tak rzucasz? zapytalam o to bo ktos tu pisal wczesniej. czyzbys byla tink ze tak szczekasz?

Gość gość
tak! :D ja tez jestem tink, a skoro jestem tink, to od razu blockhead i ror i azjatycka i.... szczerze? Staniesz w obronie kogos na tym fotum i od razu jestes na bank ta osoba... nie wiem skad ludziom sie biora takie poronione pomysly :o

Gość gość
Dobra dobra Tink my cie zawsze znajdziemy na forum :D twoje prostackie teksty jest latwo wylapac ciapacka niunio :D

Gość gość
hahaha :D dla ciebie moge byc nawet gownem zawinietym w papierek prostaczko :D to juz obsesja u ciebie, to sie leczy :D