Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosalie222

Mogę wyrobić sama bez zgody ojca Polski paszport dla syna obywatelstwo Greckie

Polecane posty

Gość gość
Mialo byc gość! No to jeszcze raz : Gość 18:51 zycze ci zebys zdechla w pi/zdu a twoje dziecko bylo inwalida do konca zycia. :)

Gość rosalie222
No tez się zastanawiam po co te komentarze. gość 17:28 dziękuję :* Ale ja się nie przejmuję bo to tylko i wyłącznie piszą by prowokować gość 18:01 Grecy to lenie a Polacy to pijaki tak? :D Oczywiście co do jednego ;) Akurat mój mąż to wykształcony, ambitny człowiek i żeby było ciekawie to ma pieniądze ;) Uwierzysz? Synek jak już to ma silne geny i wyrośnie na wysokiego przystojniaka jak jego tatuś .Pozdrawiam i żegnam

Gość gość
A ja zycze ci odwrotnie - aby bachor ci zdechl w meczarniach a ty abys do konca zycia byla kaleka :D Fosciu glupkowaty :D

Gość gość
a kim jest z zawodu? skoro ma kase to w razie rozwodu nie wygrasz z nim wiesz o co mi chodzi

Gość gość
Gosc 20:00 zryj gowno sciero :D 🖐️

Gość gość
no to teraz sie wydało ze latałas za jego kasą i przystojna gębą :D to teraz płacz :classic_cool:

Gość gość
Hahaha juz zazdrosne Poleczki przylecialy prawic swoje moraly. Nedzne imitacje czlowieka. Samotne, niedor****ne wiesniary na ktore nawet pies z kulawa noga nie spojrzy. Najpierw bylo, ze Grek to czarnuch, potem ze ciapaty, potem brudas, len i smierdziel. Jak juz sie Poleczki dowiedzialy gdzie tak naprawde na mapie lezy Grecja to zaczelo sie ze autorka poleciala na kase i ladna buzke faceta :D

Gość gość
uważasz, że zazdrościmy jej brudasa, który traktował ją jak szmatę i chce jej zabrać przyczernionego dzieciaka z którym wstyd się w polsce pokazać??? rzeczywiście - mamy czego zazdrościć!

Gość rosalie222
a gdzie ja napisałam, że mąż chce mi zabrać syna? Mój mąż to dobry człowiek, nigdy mnie nie uderzył, poniżył! Niestety kocha mnie za bardzo i jest chory z zazdrości a to jest złe więc wiadomo, że nie jestem szczęśliwa i gdy się nie zmieni to odejdę-wtedy dopiero obawiam się tego, że zacznie stwarzać sytuacje bym od niego nie odeszła a co za tym idzie może użyć szantażu dzieckiem .Nie wiem ale może tak być

Gość rosalie222
godz.15:11 Bardzo mało mówi po Polsku. Uczęszcza do greckiej I klasy szkoły podstawowej więc trudno ot tak o nauczyć j.polskiego gdy w koło babcia, dziadek, chrzestni, ciocie, wujki, kuzynostwo mówiące w języku greckim :)

Gość gość
Pamietam pewnego greka, ktory po klotni z gosciem w restauracji wyskoczyl do niego i przylozyl mu noz do gardla, nie zapomne tego nigdy. Narod wariatow, Twoj tez nosi noz przy sobie poza domem ?

Gość gość
Uczęszcza do greckiej I klasy szkoły podstawowej więc trudno ot tak o nauczyć j.polskiego gdy w koło babcia, dziadek, chrzestni, ciocie, wujki, kuzynostwo mówiące w języku greckim usmiech.gif --- Idziesz na latwizne kolezanko, moje dziecko tez ma kolegow, w szkole, na placu zabaw tylko dzieci obcojezyczne. ale w domu rozmawialo ze mna tylko po polsku, wiec nie zapomnialo i mowi perfekt w dwoch jezykach.

Gość rosalie222
gość 23:23 a ja pamiętam jednego Polaka, który po kłótni zabił jednego gościa...Twój facet/narzeczony/mąż ojciec to też morderca? Na głupie pytanie jeszcze głupsza odpowiedz ;)

Gość rosalie222
pewnego Polaka*

Gość gość
Moje pytanie bylo czy nosi noz poza domem a nie czy jest morderca, czytanie ze zrozumieniem sie klania frustratko. Wiem ze wielu nosi wiec pytanie wcale glupie nie jest.

Gość rosalie222
Gdyby mój mąż był Polakiem to w domu rozmawialibyśmy po Polsku.Dziecko uczy się języka słuchając dialogu rodziców. Więc co ty opowiadasz ?Jak by to było takie proste i starczyło by tylko mówić do niego to nauczyłabym syna 5 języków hehe :D

Gość gość
stajesz sie bezczelna a wczoraj jeszcze blagalas o pomoc, mysle ze nie warto c***omagac, potrzebujesz asekuracji wiec wynajmij ochroniarzy a nie doope zawracasz.

Gość rosalie222
:D ale ja Cię zrozumiałam a Ty mnie właśnie nie ;) Widziałaś Greka grożącego nożem i pytasz się czy mój mąż też nóż nosi poza domem ;) czyli po jednym przypadku stwierdzasz, że Grecy to nożownicy i stąd pytanie :) Dlatego napisałam o mordercy :D To tak jakby Grek na greckim forum pytał się czy wszyscy Polacy to mordercy bo on pewnego Polaka morderce zna :) Żałosna jesteś do tego niekumata

Gość gość
co za beton. potrafisz odpowiedziec na proste pytanie czy twoj maz nosi noz przy sobie ??? czy cie przerasta komplikacja tego pytania.

Gość gość
Jak by to było takie proste i starczyło by tylko mówić do niego to nauczyłabym syna 5 języków hehe -- dla mojego dziecka to bylo proste, widocznie twoj jest przytepawy, jak matka zreszta ktora nie rozumie prostego pytania - hehe.

Gość rosalie222
ja staję się bezczelna? A to dobre ;) A kto zaśmiecił mój temat prowokacją i rasistowskimi poglądami?? Kilka osób odpowiedziało w temacie reszta to puste komentarze więc daruję sobie taką pomoc.Widać po tego typach forach jaki z nas kulturalny, pomocny i wyrozumiały naród :) sam rasizm, zawisłość, zazdrość i chamstwo i niestety tak nas cały świat "widzi" nie tylko UE :( wstyd ja uciekam a wy plujcie jadem dalej

Gość rosalie222
mój mąż pracuje w służbie zdrowia i myślisz, że to uliczny chuligan :D ? Proszę Cię, zmień otoczenie bo nie każdy facet to przestępca ;) Gratuluję geniusza ;)

Gość gość
mój mąż pracuje w służbie zdrowia i myślisz, że to uliczny chuligan --- nie, nie mysle, tylko z tego co wiem od nich samych ze dla nich noszenie noza to jak dla nas noszenie chustek do nosa, nie slyszalas o tym czy grasz przyglupia ? chyby nie grasz jednak :)

Gość rosalie222
Boże przerażą mnie twój tok myślenia naprawdę !!! W jakim otoczeniu się obracasz skoro zadajesz tego typu pytanie "czy mój mąż nosi nóż przy sobie" ? :( To smutne... 40 letni robiący karierę, żonaty, dzieciaty i ułożony mężczyzna noszący nóż w kieszeni by kogoś w razie kłótni zaatakować :D Wyobrażasz to sobie ? Bo ja nie :)Na szczęście mój mąż nie jest przestępcą i nie odczuwa potrzeby wychodzenia z domu z nożem hehe

Gość rosalie222
Boże przerażą mnie twój tok myślenia naprawdę !!! W jakim otoczeniu się obracasz skoro zadajesz tego typu pytanie "czy mój mąż nosi nóż przy sobie" ? :( To smutne... 40 letni robiący karierę, żonaty, dzieciaty i ułożony mężczyzna noszący nóż w kieszeni by kogoś w razie kłótni zaatakować :D Wyobrażasz to sobie ? Bo ja nie :)Na szczęście mój mąż nie jest przestępcą i nie odczuwa potrzeby wychodzenia z domu z nożem hehe

Gość rosalie222
hahahahahahahahahahahahaha a to dobre :D Mieszkam tu tyle lat a pierwsze słyszę o noszeniu noży a Ty to wiesz od nich samych ? No popatrz... kłamczucho

Gość gość
Wreszcie po wielkiej mordedze dostalam odpowiedz. Odpowiedz brzmi : nie, nie nosi. I trzeba bylo tak od razu a nie pisac o polakch mordercach, itd. ty masz jednak ciezkie myslenie. Przykladem twoje wczorajsze upieranie sie ze syn nie ma obywatelstwa polskiego, chociaz tysiace razy pisano ci ze ma. Nie ma jedynie paszportu, ale to bylo ci ciezko zrozumiec. Ty sie rozwijalas w tej Grecji intelektualnie czy wystaczylo ci nianczenie dziecka ? Odpowiadac nie musisz, bo przyjdzie ci z trudnoscia pojac o co pytam, a odpowiedz i tak znam. dobranoc :)

Gość gość
matko... moja koleżanka jest w połowie Greczynką. Mam kolegę w połowie Greka. jak wam nie wstyd..... masakra jak to czytam.. wy w ogóle wiecie ilu Greków mieszka w Polsce? MASA! mijacie ich nau ulicy matoły, to jedna z liczniejszych mniejszości. wstyd mi za polaczków.Podpisano: Polka, nie polaczek wsiok

Gość gość
a wiesz dlaczego jest tylu Grekow w Polsce i kiedy przyjechali ? Pytanie za 100 punktow.

Gość gość
tak . no i co?