Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tommi40

PERCEPT MAN FEROMONY CZY WARTE SWOJEJ CENY

Polecane posty

Gość Tommi40

Jak w tytule. Firmy chwalą, ludzie na forum strony polecają. Skusić się, czy to po prostu reklama dla naiwnych ??? PS. pikny nie jestem, raczej nie mam powodzenia, dlatego szukam różnych rozwiązań. Chce mi się seksu, a reka już boli i nie mówi, że jej dobrze i nie stęka, nie wzdycha, nie mruczy. To oczywiście żart, ale pomocy szukam prawdziwej. Proszę o szczere odpowiedzi. PS. od razu pozdrawiam podszywaczy :-)

Gość Tommi40
Chmmmmmm.....widzę, że temat mało atrakcyjny :-/ Szkuoda. Pozdrawiam :-/

Gość gość
cześć, zamówiłem wczoraj jedno opakowanie, jak przyjdzie i przetestuję to napiszę.

Gość gość
cześć czy ktoś z was próbował fermonow jak np Percept Man,alluramin podobno ma dobre opinie na stronach

Gość gość
Ale co jest kiepskie

Gość gość
Kupiłem w firmie Glob Target Sp. z o.o. ul. Lea 114/160 z Krakowa. Okazało się, że otrzymałem puste opakowanie po feromonie. Jeszcze tego samego dnia odesłałem na w/w adres oraz wysłałem maila z reklamacją. Dzisiaj otrzymałem zwrot. Adresat odmówił przyjęcia przesyłki, a na maila nie odpowiedział. Także unikajcie tej firmy. Pozdrawiam.

Gość gość
kupilem to gowno o nazwie percept man i nadaje sie to do wywalenia na smieci nic nie działa!

Gość tommy hil
zamowilem percept man zaplacilem za ten syf ponad stówe zanim dostalem wydzwaniala baba i chciala mnie namowic na wieksza butle tego gowna 40 minut trula mi d**e percept man do smieci nic nie dziala totalnie nic

Gość gość
Ja używam feromonów ze sklepu http://pherowin.pl, spróbowałam i działają, z tego co gdzieś czytałam w jakieś porównywarce mają wysokie stężenie i pewnie dlatego są skuteczne, uważać trzeba na feromony z allegro chociaż są tanie to nie ma tam prawie w ogole feromonów.