Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham_skośnookie_kobiety

Azjatki. Gdzie ich najwięcej w Polsce?

Polecane posty

Witam! Mam bzika na punkcie Azjatek :) Marzę od wielu lat o tym aby poznać i poślubić jakąś Chinkę, Japonkę, Koreankę, Wietnamkę, Tajkę - bez różnicy byleby była skośnooka - one są takie piękne. Planuję już wycieczkę w tamte rejony aby poznać jakąś taką prawdziwą Azjatkę :)) Może ktoś wie, w jakim miejscu w Polsce można najczęściej i najwięcej Azjatek spotkać ? :) Wiem, że Wrocław, Lublin i inne miasta studenckie to normalka oczywiście ale może jakaś kawiarnia czy dyskoteka, w której przebywa stale kilka takich dziewczyn tak aby któraś była wolna :D Zna ktoś takie miejsca ?? Dziękuję za odpowiedzi !!! :))

Gość gość
zapomniałem jak nazywa się ten bazar w warszawie. pełno tam tego

Jeśli masz możliwość w jakiś sposób znaleźć nazwę to proszę o tą nazwę :) Co prawda jestem z dolnego śląska ale w Lublinie bywam co jakiś czas, a stamtąd to już rzut beretem hehe ;))

Gość gość
Jak ktorejś się poszczęści z buźką, ale nogi mają króciutkie. W sumie jak w Polsce :D 80% kobiet jest niskiego wzrostu, więc nie musisz wychylać d**y nigdzie. Skośnych oczu nie mają.

Gość zabie uda na patelni
Dowiedziałem się, że moja żona jest biseksualna - zwierza się jeden gentelman drugiemu. - Mój Boże, to straszne, nie wytrzymałbym tego! Seks dwa razy w roku!!

Gość gość
Jak ktorejś się poszczęści z buźką, ale nogi mają króciutkie. W sumie jak w Polsce 80% kobiet jest niskiego wzrostu, więc nie musisz wychylać d**y nigdzie. Skośnych oczu nie mają. Weź niską Polkę z krzywą mordką :D

Gość gość
Gości z Chin ? Ojeju! Szkoda, że się nie znamy, bo bym przypadkowo wylądował na kawie hehe ;)) A tym osobom z głupimi komentarzami dziękuję i nie muszą się udzielać, bo wstydu sobie tylko robią i uważam takie osoby za żałosne.

No i temat ucichł..a może ktoś coś w okolicach dolnego śląska wie ? O jakimś takim miejscu...może we Wrocku jest nawet jakieś takie typowe miejsce ? :D Jeśli się dowiem to pierwszy wolny weekend jadę na podryw hehe ;))

Gość gość
Po co od razu poślubić.*****aj chłopie

Gość gość
autorze,nie bądź debilem. To są cwane sztuki. Poslubi,zdobedzie wize i odejdzie. W ten sposob sie koncza taki bajki

Gość dziewczynaazjaty
Szukaj tam gdzie jest dużo studentek np we Wrocławiu. Ja już znalazłam swojego Azjatę, jest cudowny. Życzę Tobie szczęścia.

Nie jestem debilem i wręcz przeciwnie wypraszam sobie. Człowiek usłyszy o jakimś przypadku i nagle wielka krytyka. dziewczynaazjaty, a Ty we Wrocku sobie takiego znalazłaś ?? Hehe ;))

Gość gość
na marywilskiej w wawie

Gość gość
poszukaj na fb filipinek te sie niezle pruja

Gość gość
Warszawa - Ochota podobno duzo sie ich tam kreci

Kurcze wszyscy podają miejsca w Warszawie, a Wrocław i okolice cisza... szkoda, że tak daleko :) ale i w Wawie będę więc pewnie pojadę na poszukiwania mej wybranki hehe :)

Gość gość
Gdzie nie spojrzysz tam Koreańce we Wrocławiu, wystarczy wyjść z domu 🖐️

Gość gość
we wrocku koreance ale plci meskiej

Gość gość
W Warszawie na Ochocie mają swoje zagłębie. Najwięcej jest ich na ulicach mieszczących się na tyłach CH Blue City plus dawniej w olbrzymniej ilości byli na bazarze na stadionie narodowym, teraz pewnie się przenieśli na Marywilską. A i jeszcze w centrum handlowym w Wólce Kosowskiej prawie sami Azjaci sprzedają.

Gość gość
Witam prosze autora tego postu o napisanie do mnie wiadomości bo_sek@wp.pl

Gość gość
wólka kosowska pod w-wą

Gość gość
Wólka Kosowska pod Warszawą i Szczęśliwice w Warszawie, codziennie widzę nawet kilka takich dziewczyn, często widzę pary Polak - Wietnamka, chociaż one są już zeuropeizowane, pewnie urodzone w Polsce. Może nawet nie potrzebują wizy/paszportu. Jednak jest też sporo dziewczyn, które nawet zapłaciłyby za małżeństwo z Polakiem, aby zalegalizować pobyt lub dostać obywatelstwo kiedyś to było bardzo powszechne, to Wietnamczycy to kombinatorzy.

Gość gość
Chinek jest najmniej w Warszawie i nie integrują się tak jak Wietnamki, no i najczęściej wybierają Chińczyka, zresztą ich to znaczy chińskie ponure i zadufane twarze nie zachęcają. To jest zamknięty krąg. Koreanki w Warszawie to rzadkość. Japonek jest bardzo mało, ale są najfajniejsze, zresztą pochodzą z jedynego cywilizowanego kraju na Wschodzie. Japonki są moim zdaniem najinteligentniejsze i najswobodniejsze.

Gość gość
Tylko Azjatki tak jak i inne kobiety z biednych krajów są chciwe i przebiegłe, jeżeli chodzi tylko o sex to OK, ale jeżeli o coś więcej to przestrzegam, bo są gorsze od Europejek. Jeżeli już się wiązać to z taką, której status materialny jest wysoki, no i najlepiej urodzona w Europie. W Polsce jest ich tysiące, wystarczy poszukać.

Gość gość
Wietnamki, Chinki etc w Polsce to nic ciekawego bardzo często śniado-żółte o zdeformowanej twarzy, te najładniejsze o delikatnej urodzie i porcelanowo białej cerze z migdałowatymi oczami to rzadkość, można je w Polsce policzyć na palcach jednej ręki.

Gość gość
W Kielcach widziałem dużo Azjatek ładnych.

Gość Znalem4sztuki
Tak Wolka kosowska. 95% wietnam i 5% chiny. Wietnamki sa ciepłe miłe. Chinki żądają prezentów wyjazdów i kasy, nie mówiąc o tym że nie chcą gotowac w domu. Jadają w chinskich knajpach, w miarę codziennie, czasem 2 razy dziennie. Utrzymanie chinki to ok 7-8 tys zl. Miesiecznie. Są materialistkami bez sentymentów. Ich religia to Mamona. Przedmiot pożądania to milion euro, albo dziesięć. Słabo sprzątajà mieszkanie. Poza jedzeniem gapią się w kompa albo w telefon. Odzywają sie czasami w przerwach oglądania tv/smartfona. 1% czasu tj 10 zdań na dobe.

Gość gość
jak nie masz kasy to wyssie się i kopnie,sa bardziej materialistyczne od polek ,bez makijażu rzadko trafić naprawdę ładną ,te oczy są ładne tylko w tapecie,popatrz jak to wygląda na żywca