Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za dużo cukru wanilinowego

Polecane posty

Gość gość

chyba za dużo mi się sypneło do sera, do naleśników. Naleśniki już złożone, gotowe do podgrzania, czy da się jakoś zneutralizować ich smak? Czy szkodliwy jest w dużej ilości?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nie, nie jest szkodliwy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a jakoś zneutralizować to się da???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Tylko przez dodanie sera

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×