Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość be my happy ending

chłopak z gitarą

Polecane posty

Gość be my happy ending

Faceci z gitarą mają fajny styl i są niedostępni zamknięci spontaniczni głodni wrażeń z takim to mogłabym się wbrać w trasę:P Gramy sobie na ulicy i zbieramy kupe kaski do kapelusza :) Potem stopem do Las Vegas.;) Wygrywamy parę tysi. :D:D Kupujemy auto i jedziemy do Brazylii a tam zabawa w Rijo Oboje walimy na karnawał:D Wchodze na podest bo po drodze kupiłam sobie fatałaszki:):) Kręcę pupą macham gościom ehe ehe Wypatrza mnie sławny reżyser. :) Jako jego muza gram w super produkcji Muzykę do filmu komponuje mój facet z gitarą. ;P On wydaje płytę i jest uwielbiany przez miliony nastolatek. Biber popada w depresję i się stacza. :( Nie przejmuję się tym i kupuję nam dom na Majorce Facet z gitarą oświadcza mi się na pięknym jachcie;)

Znam masę "facetów" z gitarą i nawet nie są do siebie podobni. Plan upada w pierwszym punkcie. :P

Gość bemy happy ending
uwaga Moorland grasuje chłopcy z gitarą kryć się :D Była naszym menagerem ale ją zwoliniliśmy bo jak poszłam po bułkę i zapomniałam masła to gwizdneła mi z kapelusza kupe kaski :o Moorland oddawaj pięć złoty :D

ha. Jakie głębokie przemyślenia. Ale prawda jest taka,że ja z gitarką nigdy nie narzekałem na brak towarzystwa. Dzisiaj chłopcy gitarkę olewają. Nie wiedzą co tracą.

Gość be my happy ending
Powróćmy do początku tej historii Ogłaszam więc casting na nowego menagera. Jestreśmy jeszcze tuż przed sukcesem poszukujemy menagera naszego bandu i prosimy o dobry pomysł na jego nazwę CV wraz z ciepłymi kocami i żywnością długoterminową , (wyjątek stanowi Mooralnd CV wraz z 5 zł) proszę składać w budce z kebabem na dworcu centralnym z dopiskiem że dla nas

Gość gość
Moorland. Za to w narzekaniu się wyrobili

Gość gość
już nie wrócą te czasy,gdzie prawie na każdym skwerku słychać było dźwięk gitary.

Gość be my happy ending
Dziękujemy już za ogłoszenia duszpasterskie a teraz poproszę chętnych na menagera zespołu, co jesteście tacy wstydliwi na erotycznym forum kwitnie Zaraz pomyślę że lepiej zostac zboczeńcem niż grajkiem ulicznym :o Jesteście odpowiedzalni za mój los albo znajde tego cholernego menagera i czeka mnie sława albo zostanę kurfom i bedzie na was:D:D

Gość gość
wybierz to drugie. Łatwiej karierę zrobićg i menagera szybciej znajdziesz

Gość be my happy ending
Nie dziękuję. To może ty Arecki wydajesz sie odpowiedni, przygode z gitarką zaliczyłes wiesz jesteś w temacie. Potrzebuję cię Dlaczego ludzie pomagają rumunom jak żebrają a porządnej dziewczynie z talentem nie chcą:(

Gość be my happy ending
O jejku to ty już wiekowy jesteś:):) mój meneger musi być młody i wysportowany, musi chodzić w garniturze koszula rozpięta bez krawata oczywiście , brunecik ciemne oczy Gdy będzie zadbany to ten sposób będzie nam załatwiał wszystkie kontrakty a bo wiadomo kto siedzi w show biznesie

Gość kurtuazyjnyyy
Zatem zgłaszam się na ochotnika, zastrzegam jednak że nie chodzę w garniturkach, nie jestem metroseksualny. Co dalej

Gość be my happy ending
mam już nazwę naszego bandu "Bolek tu skręci lolka" :):) podoba mi się :) czas na punkt drugi ale nudno sie bawicie jak tak dalej pójdzie osiągne sukces dopiero w nastepnym stuleciu

Gość gość
będzie sie działo bedzie zabawa i nocy będzie mało będzie głośno będzie radośnie znów przetańczymy razem całą noc

Gość menadżer
Wy dwoje wynocha mi na ulice i nie przychodzić mi bez żelaźniaków. Macie tu zapałki bo zimno troche śniegu napdało jakby se tam chciała ręce rozgrzać

Gość gość
mam butelki do sprzedania

Gość menadżer
ty dziadu do roboty się weź chyba że nie ma pracy dla ludzi z twoim wykształceniem

Gość Maciek P
Witam miło

Gość be my happy ending
Dobra Ferdki zamykam temat bo dostałam repremende:) Cieszę się ze się odezwałes jednak 2/10 i nie muszę już go upp ować

Gość gość
chłopak z gitarą byłby dla mnie parą :)

Gość be my happy ending
gościu tylko jeden chłopak z gitarą może spiewac tę badziewną piosenkę i nie wyjdę z koncertu