Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość przez sms? Czy to możliwe??

Polecane posty

Gość gość

Cześć, chciałam się z wami podzielić moja historio, a więc od jakiegoś roku klikam sms-y z chłopakiem z sąsiadującego województwa, wpadliśmy na siebie przypadkiem raczejn nie wierzę w miłość z portalu ale wpadłam, na takim forum go poznałam i od tamtego dnia bardzo świetnie się rozumiemy, mamy podobne charaktery. Mimo tego czasu nie mieliśmy okazji się spotkać bo on pracuje do godz18 a ja studjuje a w weekendy pracowałam , pewnie pomyślicie że to głupie takie uczucie przez es ale w naszym wypadku jest i to duże, rozwijały się nasze rozmowy a że jestem otwarta na każdy temat poruszałam też temat seksu i erotyki lubię igraszki z facetem i pisaliśmy sobie co byśmy sobie robili i takie tam wiecie sami. Do rzeczy ten chłopak mnie zaprasza jutro na weekend do siebie do domu i nie wiem kurde co robić chłopak na 25lat ja 20, a jego kolega ciągle mi mówi że ten chłopak z którym pisze strasznie się cieszy bo będzie zemną spędzał czas a kolędy pójdą w odstawke. Co robić

Gość gość
Skoro tak dobrze idzie to spróbuj pójść dalej. Nie wiem co cię powstrzymuje.

Gość gość
A co "studjujesz" ? :D:D:D

Gość gość
Trochę się boję, poruszałam z nim tematy erotyczne- fantazję moje i niewiem jak on to odbiera skoro zaprasza do siebie do domu?może myśli że coś ten tego będzie

Gość gość
A co ma kierunek do tego?

Gość gość
Zaraz mi wody odejdą hihi chłopak mi wysłał sms typu kotku i buziaki