Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks w peruce ... czy to cos zlego ?

Polecane posty

Gość gość

Mam do was takie pytanie (szczegolnie do Panow).Lubie kombinowac w lozku z moim facetem,jakies zaskakiwanie go,rozne przebrania,itd.,zazwyczaj ubieram ponczoszki i jakies seksowne koronkowe sukienki,bo wiem,ze moj facet to uwielbia,ale ostatnio naszla mnie mysl,zeby zmienic swoj wizerunek w sypialni ... Pomyslalam nad zakupem czarnej peruki,tzw.fryzura a'la Kleopatra.Sama jestem blondynka ,wiec taka zmiana rowniez i mnie ciekawi ... Do tego zakup jakiegos przebrania,np.pokojowka czy policjantka ;) Jednak nurtuje mnie jedno pytanie ... Czy moj facet kochajac sie ze mna w takim stroju (inna fryzura,ktora zapewnie bardzo mnie zmieni) nie pomysli,ze kocha sie z zupelnia inna kobieta ? Czy nie podnieci go do tego stopnia,ze czesciej bedzie mnie o to prosil,a tym samym marzyl o innej :( ? Widze,ze ma kompletnego bzika na moim punkcie,co bardzo mnie cieszy,uwielbia,gdy robie mu seksowne fotkilubi gdy go prowokuje poprzez kuszenie innych,no i nie chcialabym tego popusc ... Panowie jak to z Wami jest ?Podobaloby wam sie cos takiego,gdyby Wasza kobieta tak przyszla do lozka ? czy moze faktycznie inaczej to odbierac :/ ?

Gość gość
No hejjj .. jakie jest Wasze zdanie na ten temat,a moze ktos juz cos takiego probowal ?

Gość gość
No odpowie ktos :( ?

Gość gość
Upup

Gość gość
ja mam długie włosy i szkoda byłoby mi ich obcinać ale ma taką http://www.seks-shop.com.pl/peruki.php?pro_id=1137 i owszem zakładam ja czasem do łóżka w takiej fryzurce czuje się hmm bardziej wyuzdana wyrazista sama nie wiem ale polecam :) fajna sprawa. Plus możesz odgrywać kogoś kim nie jesteś :) jakieś przebranie do tego. Policjantka, pielęgniarka i ciach super sprawa

gdyby nie świadomość że rozmawiam z wyrachowanymi sprzedawczyniami to bym może popuścił wodze fantazji, ale jak jesteście takie nachalne to nie popuszczę...

Gość gość
to ja pisałam o tej peruce mia, nie jestem sprzedawcą i serio mnie jara to :D Nie lubisz odgrywania ról w sypialni bo ja bardzo, mam różne przebrania i te jedną perukę :)

Gość gość
no i to okręcane włosów też jest git dlatego nie obcinam swoich naturalnych, ale zmiany lubię i dlatego te peruki nie czaisz

Gość gość
to nie ma nic wspólnego z błogosławieniem ;) ale z błogim stanem już bardziej. Czyli jednak Was panowie to tez kręci :) fajnie

Gość gość
Co prawda pierwsza reakcja mojego faceta była cóż sam nie wiem chyba się zagubił i szczęka mu opadała ale jak zaczęłam grać swoją role to się nakręcił

Gość gość
a ile wy razem jesteście, ze musicie takie cuda wymyslac?

Gość gość
to nie jest wymyślanie cudów tylko ja lubię takie zabawy, 1,5 roku

Gość gość
seks to chyba nie musi być śmiertelnie poważna sprawa tylko dobra zabawa więc nie rozumiem tego " musicie wymyślać cuda". Chyba ze nie potrzebujesz niczego wariackiego no to trudno twoja strata

Gość gość
ale po co takie zabawy w świeżym związku? Nie wiem, nie podniecacie siebie nawzajem na tyle,że musicie wymyślac przebieranki i odgrywanie ról? Serio pytam- my zaczęliśmy "urozmaicać" seks gdzieś po 5latach. Wczesniej byliśmy tak napaleni, że nawet jak kupiłam jakieś pończochy, seksowne majtki to nawet nie zdążyłąm ich założyć :) Dlatego mnie te Wasze przebieranki dziwią.. Co wymyślicie jak będziecie razem 5, 10lat?>

etam, marudzisz, to im dobrze rokuje na przyszłość, taka chęć poszukiwań czegoś nowego dlatego tym bardziej błogosławię ;)

Gość gość
marudzę, nie marudzę :) Pytam, bo nie za bardzo to rozumiem.

Mnie nie kręci 😴 Odkąd mojej odrosły długie włosy, najbardziej lubię kiedy ma spięte w koński ogon, ale w wersji "mokra włoszka" też jest nieziemsko seksowna. Większy sens miałaby peruka na mojej głowie, bo własnych włosów już tam niewiele zostało :P

no ale jak się nie domaga tego, to co będziesz sie wygłupiał możesz włożyć beret z antenką i zagrać rolę hydraulika, który przyszedł do kapiącego kranu