Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pendolino stoi w pokrzywach

Polecane posty

Gość gość

i rdzewieje. Kolejne Wasze dwa miliardy poszły się.. By żyło się lepiej!!!!!

Gość gość
Oj masz znowu problem.. To źle tamto źle ludzie ogarnijcie się

Gość caruzo
1,6 mld za pociągi + 1,1 mld zł za serwis przez 17 lat razem 2,7 mld zł :o l za kolejke, która nie ma wychylnego pudła i nie wiadomo czy w ogóle ruszy przy minus 25 stopni :D:D:D

Gość gość
i kto za to zaplaci? glupi polaczek :o

Gość gość
nic się nie stało Polacy,nic się nie stało, nic się nie stało ,lalalalalala

Gość Gwózdek w pokrzywach koło
garażu sąsiada: Pewnego razu byłem przy drzwiach garażu sąsiada przy którym rosły gęste i wysokie pokrzywy około 1.5 metrowe. Sąsiad trzymał w nim starego zielonego trabanta. Kiedy stałem na wprost drzwi tego garażu to pojawił się obraz wizyjny roweru z kwadratowymi kołami. Po chwili z roweru tego wypadł bidon i runął na ziemię, a korba od pedału zaczęła niemiłosiernie drgać i po chwili również runęła na ziemię. Za chwilę obraz wizyjny znikł. Stałem i dalej patrzyłem na ten garaż i zauważyłem, że z pokrzyw, które rosły po jego prawej stronie zaczyna w moim kierunku wydłużać się gwózdek kremowy. Pewnie gwózdek ten wyszedł z tego garażu może z zamka, który był w środku i na który był ten garaż zamykany. Przeszedł szparą w blasze garażu, która była po stronie tych gęstych pokrzyw i wydłużył się dalej z nich w moim kierunku aby mnie ókóć. Chciałem uciec ale gwózdek był już metr ode mnie i jak bym się odwrócił to nawet bym kroku nie dał a by mnie ókół więc chwyciłem go za wydłużająca się końcóweczkę kciukiem i chciałem go nim zablokować. Ale siła z jaką wydłużająca końcóweczka parała na mój kciuk była tak duża, że nie zdołałem go zablokować kciukiem i gwózdek ten mnie ókół.