Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka2409

Czy Wy wierzycie, że facet potrafi szczerze kochać?

Polecane posty

Gość jolka2409

Moim zdaniem u facetów wchodzą w gre tylko samcze instynkty. Oni patrząc w oczy i mówiąc czułe słówka - myślą tylko o seksie. Moim zdaniem, cokolwiek by nie mówili i nie robili, chodzi tylko o jedno.

Gość gość
kochaja bardzo szczerze ale swego malego:D

Gość gość
Nam chodzi o ceeepki, wam o kooootasy. :-o

Gość gość
staszek od jakiegoś czasu stał się kafekobiecy. teraz facetów okazujących miłość nazywa c*****i ciekawe co będzie dalej ?

Gość gość111
Zdecydowanie i stanowczo nie wierzę.

Gość Norwegia Norwegia
zdarza się, choć to rzadkie zjawisko, ale niektórzy potrafią a większość to kłamczuchy. kobiety nie lepsze zresztą

Gość gość
potrafi kochac szczerze. widocznie źle trafiacie albo macie "niepoprawne myslenie" i doszukujecie się we wszystkim 2giego dna

Gość gość
no nie byłabym tego aż tak pewna że cię kocha,miłość jest wtedy gdy np.chorujesz,on jest przy tobie i wspiera cię,gdy macie dziecko upośledzone,też jest przy tobie,pomaga ci i czuje to że odpowiada za was,a jeżeli jest tylko sexs i wszystkie inne sprawy też są ok,no to taki d**ek jest zadowolony z życia i będzie mówił że kocha.Poznasz i dowiesz się jak będą sytuacje b.trudne i jak się wtedy zachowa.

Gość gość
no,właśnie?

Gość gość
zwolenniczka konkubinatu - tak cię kocha a jakoś żenić się z tobą nie chce. aż z desperacji udajesz taką zwolenniczkę zycia bez slubu i wszędzie po forach piszesz jaka to z ciebie zwolenniczka konkubinatu, nawet w nicku to zawarlas tak sie tym jarasz, żeby tak bardzo pokazać, że to niby ty nie cchesz tego slubu, a w rzeczywistosci to twoj gach nie cche cie za zonę...

Gość gość
moorland tak bardzo cie niby kocha a każe ci niszczyc swoje cialo pigulkami anty wiedząc jakie one mają skutki uboczne? hahaha

Gość gość
kobiety nie wierzą, że facet potrafi szczerze kochać bo tak po prostu takiego nie chcą

Gość Łona jest Aniołem
Zależy od faceta.:)

Gość pfffffiff
Zacznijmy od tego czy miłość w ogóle istnieje? Moim zdaniem co najwyżej jakiś nieuchwytna cząstka tego co się potocznie uważa za miłość, a nawet i tego nie wszyscy zaznają.

Gość Łona jest Aniołem
"nieuchwytna cząstka " to może być miłosny bozon

Gość pfffffiff
Lepiej nie, właśnie wstukałam w wiki i napisano, że te cząstki posiadają spin całkowity. Całkowity spin w miłości to przegięcie.

Gość gość
Witam, chyba trafiłam na młodych ludzi ale jako dojrzała kobieta powiem tak..... potrafią ale pod warunkiem, że nie stracisz figury, będziesz zadbana, perfekcyjną panią domu i super matką ......spróbuj się z tego wycofać .... miłośc wygaśnie nawet ta z pozoru wieczna :(

Gość Łona jest Aniołem
to może majorany?

Gość gość
Tys chyba oc,hu'jala facet kocha d''upe ,to egoisci kochaja swoje autai pilke barziej niz swe kobiety:-)

Gość pfffffiff
To by pasowało, cząstka i antycząstka nie do odróżnienia...to tak jak każde szczere i nieszczere "kocham cię". Super. No i ten supersymetryczny partner neutralnych bozonów...też się w życiu zdarza, on piękny, a ona i tak się spina, bo dziewica.

Gość Łona jest Aniołem
Łona ,Łoneczka, Łonusia ,Łoniątko ,Łoniczka ...:classic_cool:

Gość gość
młodzi mężczyźni nie potrafią kochać lub rzadko ,do uczuć wyższych trzeba dojrzeć , wiadomo w młodym ciele szaleją hormony , potem idzie nad nimi zapanowac ja z swoim facetem jestem 20 lat roznie bywało kłóciliśmy sie nie raz ale wiele ray mi udowodnił ze mnie kocha trwa przy mnie w najgorszych chwilach nawet wtedy gdy potrafiłam być dla niego wredna ,był przymnie cierpliwie czekał ,kocham go mam nadzieje ze to nie minie , mamy po 40 parę lat :)

Gość gość
Ty autorko o czym myślisz, tylko o pieniądzach? To są według ciebie słuszne instynkty...samicy? :D

Gość gość
to nie kwestia płci a wrażliwości i uczuciowości

Gość drekkk
Potrafią z tym że są 2 rodzaje kobiet, te do kochania i te do ******** niestety zawistne kafekobiety są tą drugą opcją więc nie mogą znieść tego, że niektóre kobiety są naprawdę kochane

Gość gość
Jestem facetem uczuciowym, potrafię szczerze kochać, co nie znaczy, że nie mam instyntku seksualnego, bo jest on u mnie nawet bardzo silny. Dla mnie seks jest bardzo ważny, ale muszą być te uczucia wyższe, bo bez tych uczuć nawet z Miss Universe nie miałbym satysfakcji w łóżku. Uczuciowych mężczyzn jest mało, fakt, trzeba ich szukać. Ale tak samo mamy z kobietami. Sam trafiałem do teraz na same "zimne suki", które chciały się bawić cudzymi uczuciami, zemścić się za byłego palanta lub poprostu uprawiać bezuczuciowy seks z przystojnym facetem (jestem postrzegany jako przystojny facet). Na szczęscie nie puszczałem się na lewo i prawo i zrezygnowałem z wielu "okazji". Dla mnie ma to duże zaczenie, aby mieć jak najmniej tych niewłaściwych kobiet na koncie doświadczeń seksualnych, nieważne jakie są piękne. Kolejna lekca: Przystojniak nie znaczy cham. Niektórzy brzydcy ludzie bywają nawet wredniejsi od tych pięknych, z powodu kompleksów, ale nie generalizujmy. A NAJWAŻNIEJSZE: Jeśli trafisz na palanta i dasz się zranić, nie postanawiaj że staniesz się od teraz "zimną suką", bo jeśli trafisz po tej transformacji na tego uczuciowego, to go spłoszysz. Moja ex gardziła facetami i mściła się na mnie za byłych (palantów), dlatego jest teraz moją ex. Z jakiej racji ja mam cierpieć za czyny tych idiotów?