Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Escapelle a bóle nóg

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Po nocnym wypadku z chłopakiem o 10 rano wzięłam Escapelle. Ok. 14 strasznie bolały mnie nogi, tzn łydki, miałam wrażenie ciężkości, spuchnięcia. Potem minęło. Czy to powód do zmartwień? Ma ktoś wiedze na ten temat?

Gość gość
Możesz dostać zakrzepicę. Niestety koleżanka, która brała zwykłe tabletki antykoncepcyjne właśnie od nich dostała.

Gość gość
Może tylko woda ci się zatrzymała w organizmie.

Gość gość
Jak to zakrzepicę? Od jednorazowego wzięcia tabletki? Chyba nic groźnego się nie stanie, co? Bo nie wiem co teraz robić, lekarza rodzinnego już nie ma.

Gość gość
niech mi ktoś odpowie. Martwię się :(

Gość gość
Miałam kiedyś zakrzep, jakieś 10 lat temu, operowany, ale lekarz nic wtedy nie mówił że mam na to uważać. Teraz mam jakieś schizy że zrobi mi się zakrzep i nagle umrę. :O Nogi mnie w tej chwili tak lekko "rwą" pod kolanami, ale sama nie wiem czy nie wmówiłam sobie tego ze stresu. Myślicie że gdyby miało się coś stać, już by się stało? Wzięłam tabletkę 12 godzin temu.

Gość gość
Niestety, dla niektórych kobiet lepsza zwykła skrobanka od czasu do czasu niż tabletki, albo aborcja farmakologiczna. Ale ludzie boją się to otwarcie przyznać. Nie każdemu służy to samo.

Gość wpadka72
Escapelle 72h dostępne od ręki. 120 zł, zapakowane oryginalnie nie otwierane. Ważne do 2018 roku Działamy 24h, dzwoń o każdej porze, największa skuteczność jest do 24 godziny po stosunku. Możliwy dowóz poza granice miasta, cena dowozu do uzgodnienia. Wrocław 794 177 187

Gość gość
albo zator sie zrobic i smierc

Gość gość
to jest kara za sex przedslubny bo kazdy grzech przynosi cierpienie kazdy grzech ma swoje konsekwencje i kazdego dopada