Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Staż z PUP

Polecane posty

Gość gość

Hej! Mam pewien problem i zupełnie nie mam się do kogo z nim zwrócić... Otóż dostałam się na staż do Urzędu Skarbowego. Wszystko pięknie, odbyłam rozmowę kwalifikacyjną, potem zadzwonili że zostałam przyjęta i mam się zgłosić do PUP po skierowanie na badania. Tak też uczyniłam. Ze zdolnością do pracy udałam sie dziś do PUP i dopełniłam resztę formalnośc***Problem tkwi w tym, że dopiero dziś dostałam skierowanie na staż, które mam do wtorku zwrócić podpisane przez kogoś z US do PUP. Chodzi o to, czy ja powinnam jeszcze dziś pójść z nim do tego US żeby podpisali czy jak? Od rozmowy kwalifikacyjnej u nich nie byłam, może chcieli jeszcze omówić jakieś szczegóły? Wiem że teraz to i tak za późno, ale siedzę i biję się z myślami czy w poniedziałek nie wyjdę na idiotkę.....

Gość gość
tak w ogóle to strasznie się stresuję... nie tym, że sobie nie poradzę, bo gdybym się tam nie nadawała to nie złożyłabym CV, ale że trafie na jakieś wredne Panie urzędniczki i zamiast czegoś się przez te 4 miesiące nauczyć to będę odliczać dni do końca...

Gość fgfgfgfgfg
a jakie miałaś badania??

Gość gość
no takie standardowe jak do pracy, krew mocz itp.

Gość gość
nikt nie doradzi? nie uspokoi? nie wspomoże dobrym słowem?