Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bogaty chłopak i biedna dziewczyna czy taki związek ma szansę ????

Polecane posty

Gość kati3
masz racje też zacznij pracowac ? albo niech on da ci pracę ! bo tak bedziesz się czuła głupio bez pracy ! on jest bogaty i ustawiony a ty biedna ! ale jak facet bogaty jesst to podobno kobiety nie pracują !ale jeśli czujesz się z tym żle to zacznij pracować ! lepiej się poczujesz !

Gość gość
70% zwiazkow jest takich :P

Gość Kiedystrzeba
Jestem biedna,mysle ze dobra osobka, ladna,mila.Mam chlopaka, ktory jest bogaty.Jest we mnie bardzo "zakochany", uwaga leczy sie na depresje, ale to mnie nie odstraszylo, by nie dac mu szansy.Czesto mowi o slubie i o tym ze slub powinni zrobic Rodzice dziewczyny.I nie mowie ze nie ma racji, tak chyba powinno byc...Ale moim Rodzicon jest ciezko, nie stac ich.Jestrm z wielodzietnej rodziny, jest Nas 10:) kocham swoje Rodzenstwo, kazde.I do Rodzicow wcale nie mam oto zalu.ale mam zal do chlopaka, ktoremu to mowilam wielokrotnie.Ze jesli marzy o dziewczynie z posagiem to ma droge wolna, bo ja mu tego nie dam.Po prostu mnie nie stac.Serce mnie boli, gdy pomysle ze milosc dzis to niespotykany, wyjatkowy dar od Boga.Modle sie czasami do Boga azeby postawil mi taka osobe na swej drodze o ile mam w ogole z kims byc, bo bycmoze pisane jest mi byc samej.Czy zwiazek bogaty-biedna jest dzis mozliwy? Hmm ciezko w dzisiejszych czasach o to, kiedy to materializm wysuwa sie na pierwsze miejsce. Jestrm pracowita osoba znam jezyki, pracuje.nawet 3 lata spedzilam za granica pracujac jak pielegniarka, splacilam krefyt na studia- tak na studia.By moc sie ksztalcic zmuszona bylam wziasc kredyt bo Rodzicow nie bylo stac.Nie bylo mi latwo i nie jest, ale coraz bardziej zastanawiam sie czy jestem z wlasciwa osoba, ktora mowi ze"kocha" I co radzicie:)?

Gość gość
Strasznie żałosne. Facet wie ze ciebie nie stac i kaze organizować wesele... to jakiś oszolom

Gość Shiro

Przede wszystkim posag jest dla panny młodej jako zabezpieczenie na wypadek śmierci męża , to nie jest dla faceta tylko dla ciebie a po drugie , kto teraz wnosi posag?  Zyjecie w średniowieczu ? Pomijając fakt że jeżeli faceta przed ślubem już interesuje kasa kobiety znaczy że jest z nią dla kasy i seksu zamiast tylko dla seksu jak większość facetów , bo w takie dyrdymaly jak miłość nie można wierzyć 

Gość Barbara santana

Mało który facet wymaga żeby dziewczyna mu dorownywala w kasie a jak tego wymaga to dupek,  przykład ? Mój zapatrzony w siebie chamski braciszek,  który sam się wywodzi z biedy a nie miał wstydu zadawać się z dużo bogatszymi od siebie , ale co ma wisiec nie utonie,  bogate go zawsze kopaly w dupe,  bo kobieta lubi czuć się slabsza od faceta i czuć zabezpieczenie z jego strony , a po drugie kiedy facet jest na lasce kobiety to ona przestaje czuć do niego szacunek i zaczyna traktować jak psa,  a mój braciszek mimo bycia biednym też miał nabuzowane ego