Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak chce żebym z nim zamieszkała ale ja nie chce. Jak mu to powiedzieć ?

Polecane posty

Gość gość

Po prostu nie chce poki co z nim mieszkac, nie wiem dlaczego, nie chce zeby sie wszystko miedzy nami popsulo, nie mam ochoty udawać ''powaznego'' związku,konkubinatu czy jak to nazwac, chce by bylo jak teraz, widujemy sie czesto ale potem kazdy wraca do siebie :O Jest mi dobrze, a jemu widocznie nie :(

Gość gość
jemu jest niedobrze bo nie ma w domu darmowego roochadla... powiedz mu normalnie ze nie uznajesz mieszkania bez slubu i tyle, po co te tajemnice?

Gość gość
jak długo jestescie razem , ile macie lat?

Gość gość
jestesmy razem 2,5 roku, ja mam 21 on 25

Gość gość
postaw mu warunki jak tak bardzo chce i to takie zeby zglupial powiedz mu ze - oplaty nadal robi on, zakupy w calosci finansuje tez, do tego dochodza prezenty dla ciebie takie jak nowe ciuchy buty itd. napewno sie nie wyrobi a ty bedziesz wolna

Gość gość
Dokładnie, koleś chcę mieć pewnie dymanko na zawołanie i pewnie jeszcze śniadanka i obiadki :O

Gość gość
powiedz j/w. Natomiast zastanów sie czy chcesz odpowiedzialanego związku z facetem? Prędzej czy później 2je ludzi którzy sie kochają chca załozyc własne gniazdko i nie ma w tym nic dziwnego. Może odpowiada Ci takie spotykanie sie.. ale potem pod spudnice do mamy?

Gość gość
dodam jeszcze że zamieszkanie razem do fajna sprawa bo tak naprawde spotykając sie na tzw goscinnych wystepach nigdy nie poznacie własnych "potrzeb" przyzwyczajen manier etc

Gość gość
gniazdko to sie zaklada po slubie :O