Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny dziki bez

od czego zależy czy mężczyzna może długo się kochać

Polecane posty

Gość gość
Aha, i facet jest po 40 jesli to wazne.. pomozcie

Gość gość
Help

Hej dziewczyno, masz faceta po 40tce? Wiec sama już powinnaś mieć wiedzę potwierdzoną swoim doświadczeniem i wiedzą , ze każdy facet jest inny. wydaje mi się ,ze reaguje na nowe bodzce szybciutko i jak rzadko koś mu robił lodzika to strasznie go to podnieca. Facet zw. konobijca będzie miał problem z dojściem w sexie z partnerką. Ponieważ przyzwyczajenie do swojej ręki bierze górę. Sa faceci którym robi się loda 30min. a po włożeniu do pochwy dochodzi w 3 sekundy.

Gość gość
Purpurowa dzieki za info. Ale mi bardziej chodzi o to czy to mozliwe ze moj nowy facet kilka lat byl sam (nie wspolzyl) a teraz przy pieszczotach dlonia nie dochodzi jak nie chce. I czemu nie chce...Ustami dwa razy od razu doszedl.

Gość gość
Zawsze myslalam ze jak dlugo nie ma sexu to od samego dotyku facet dochodzi. A i nie wiedzialam ze tak moze byc ze w pieszczotach dlugo a w sexie szybko.

Gość umcykcykjj
moze faceci ktorzy szybko koncza powinni przed seksem (po cichu, o ile okolicznosci sprzyjaja) strzepnac sobie gruszke wtedy dluzej beda mogli?

Gość gość
jak facet sobie strzepie to mu stoi czy opada?

Gość gość
w dluzszej perspektywie...

Nie może dojść czy nie chce bo się wstrzymuje? Może chce przedłużać bo.. wiadomo jak juz po wszystkim to po wszystkim, przedłużając jest dłużej w stanie takiego błogiego stanu. A może? On kończy bez wytryskowo? A jesli TYLKO nie chce skonczyc bo się wstrzymuje to porozmawiaj z nim o co chodzi? MOże nie lubi? Byłam kiedyś świadkiem jak facet autentycznie się rozpłakał po wytrysku, był tak zażenowany, bo ta s****a taka feee.. My tu na forum wróżkami nie jesteśmy. Porozmawiaj z nim. > > Do tego co radzi "strzepnąć" by dłużej potem móc. Nie cwaniakuj, bo przecwaniakujesz kiedyś jak strzepniesz w kiblu a w łozku z laską Ci nie stanie, albo stanie na pół.. i takim miękkim będziesz kozaczył? Wiesz kij ma dwa końce.

Gość gość
wiesz my jestesmy na etapiecpieszczot,bez wspolzycia

Gość gość
Jak spytalam dlaczego nie ma orgazmu to w 5 minutvdoszedl, stwierdzil ze to nie kwestia nieumiejetnych pieszczot...

No to tak jak pisałam wstrzymuje się. Zapewne by dłużej było dobrze, niektórzy faceci jak wstrzymają tak kila razy , póżniej mają mega rogazm to potęgi entej.

Gość gość
Ttlko ze my jeszcze nie wspolzyjemy to nie rozumiem czemu, na co czeka, moze na lodzika?

Gość gość
Mam 69 lat moja partnerka z którą jestem od roku szczytuje dwa,trzy razy za każdym razem jak się kochamy i jest dwa lata młodsza

Gość gość
purpurowa doradzisz jeszcze?

Autorko a ile Ty masz lat? Mam wrażenie ze niewiele. Dorośli ludzie ze sobą rozmawiają a nie wypytują na forum . Boisz się rozmowy na te tematy? Napiasalam Ci- nikt tu wrózką nie jest. Nie znamy Twojego partnera, jaego preferencji , Dlaczego to czy tamto? Z mojej strony dyskusja dalsza jest pozbawiona sensu.

Gość gość
na co on moze czekac? Po co sie wstrzymuje?

Gość gość
napisalam juz co odpowiedzial, ale nie rozumiem tego

Gość gość
Ale jakie to ma znaczenie?