Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kai2

Czy to zabija plemniki? proszę o odpowiedzi.

Polecane posty

Gość kai2

Witam :) Mam takie pytanie. Otóż miałam kiedyś grzybice pochwy ;/ niektóre z was pewnie wiedzą jakie to nieprzyjemne uczucie, ten zapach i w ogóle - koszmar ! Ale nie do tego zmierzam. Więc używam maści clotrimazolum dopochwowo - tak zaleciła mi farmaceutka + zawsze po kąpaniu się, myciu smaruje narządy zewnętrzne oliwką bambio, to tak jakby pozwala zmniejszyć ten nieprzyjemny zapach itd. Ale do czego zmierzam. Słyszałam, ze plemniki muszą mieć odpowiednie środowisko aby przetrwać. Nie uprawiałam stosunku z penetracją, tylko petting, chłopak mógł mieć płyn preejakulacyjny na placu w niewielkiej ilości i wsadził mi głęboko do pochwy - ja natomiast w pochwie miałam tą maść oraz na wierzchu tą oliwkę bambino. Myślicie że to mogło zabić plemniki? szczerze nie chciałabym teraz ciąży ;/ 5 dni po tej bliskości dostałam okres który trwał 8 dni i był taki zwykły ( mam baaardzo nieregularne miesiączki.. dostaję co 2 - 3 lub nawet 4 miesiące)... Po 5 i 6 tyg po tej bliskości również zrobiłam testy oba negatywne. ( co mnie nie uspokoiło bo czytałam na internecie że dziewczyna robiła 5 testów 4 pierwsze negatywne a ostatni pozytywny i była w ciąży) Możliwe w ogólee żebym w ciąży była? jak Wy myślicie? Proszę o rozsądne odpowiedzi:) Z góry baardzo wszystkim dziękuję :) Pozdrawiam ! :)

Gość gość
Oj,masz lat 15, 16? zanim zaczniesz współżycie poczytaj o antykoncepcji ;) nie jestes w ciąży

Gość gość
Test wykonanym zbyt wcześnie nie jest wiarygodny. dlatego tamta koleżanka robiaca testy zaraz po stosunku popełnia blad. najwcześniej powinna je wykonać w dniu spodziewanej miesiączki.

Gość gość
test po 3 tygodniach od stosunku jest wiarygodny a test po 5, 6 tygodniach to już na bank nie jesteś w ciązy.

Gość kai2
oj niestety nie mam 15, 16 lat ;) jestem troszkę starsza.