bezimienna1111 0 Napisano Styczeń 31, 2014 Od jakiegoś czasu pojawia się u mnie biały śluz- nie ciągnie się jest go dość sporo. co to znaczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misia gosc Napisano Styczeń 31, 2014 Ja Zwykle mialam taki jak ty opisujesz A teraz jestem kilka dni przed spodziewana @ (starak sie o dzidzie) i mam bardzo rozciagliwy bialy i metny tez nw co to jest nigdy tak nie mialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienna1111 0 Napisano Styczeń 31, 2014 tzn nie jest to źluz tylko bardziej maź... gęsta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienna1111 0 Napisano Styczeń 31, 2014 śluz* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GOSCC Napisano Styczeń 31, 2014 No to jakas infekcja moze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienna1111 0 Napisano Styczeń 31, 2014 No nie wiem.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 1, 2014 Jja wczoraj mialam bialy i rozciagliwy dzis mam bialy lekko wodnisty i nie rozciagliwy nw czemu tak mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kai2 Napisano Luty 1, 2014 ja mam biały czasem rozciągliwy, czasem wodnisty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarteczkaJ 0 Napisano Luty 2, 2014 Prawidłowa wydzielina z dróg rodnych jest: bezwonna, przejrzysta, mleczna lub biaława,przypomina śluz Tutaj możesz poczytać na ten temat http://www.lactovaginal.pl/Poradnik-intymny/Choroby-kobiece/Uplawy--czy-to-juz-infekcja-pochwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach