Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

różnice w cenie miedzy 1 i 2 dniowym weselem

Polecane posty

Gość gość

Tak mniej więcej jak duże są różnice w kosztach między wyprawieniem wesele na jeden a na dwa dni?

Gość gość
srednio drugi dzien wesela w restauracji kosztuje 50% pierwszego dnia...ale mozna sie dogadac ....plus musisz doliczyc noclegi, przewozy itd.... ja na drugi dzien bede miala popraawiny w luznym stylu. Wlasciciel restuaracji zaproponowal grila w ogrodzie...i uwazam ze to super pomysl. Obiad a potem gril , beczka piwa, ciasta z dnia wczesniejszego, troche zimnej plyty...i mi wyjdzie za takie poprawiny okolo 40zl na osobe... bo wiadomo ludzie jedza obiad i zbieraja sie do domu - a ci co zostaja jest gril i imprezka trwa dalek. DJ za pierwszy dzien powiedzial 2tys a za drugi - na pare godzin 300zl doplaty

Gość gość
jak można za Dj płacić 2000zł ??? porażka!!! my za bardzo dobry zespół płacimy 3500zł - a klimat o 100 razy lepszy!

Gość gość
u mnie np. za poprawiny płaci się 2500zł

Gość gość
u nas poprawiny 50zł/osoba, wesele 170/os więc zrezygnowaliśmy... drugi dzień to już zwykła męczarnia. Musielibyśmy zaprosić przynajmniej 60osoób, do tego alkohol, jakaś muzyka, więc za te pieniądze wolimy pojechać w fajną podróż poślubną

Gość OlgaOlgaOlga
Zależy od miejsca:) Ale rózna jest i to zdecydowana.

Gość gość
2 lata wstecz z poprawinami 150 a bez 130 od osoby. My nie chcieliśmy poprawin:)

Gość gość
U mnie w typowym lokalu weselnym cena za osobę na poprawiny to 15 zl. Nasz zespol brał 1000zl za poprawiny plus piwo ktore bylo tylko na poprawinach okolo 500 zl nasze stroje okolo 400zl wiec wyszlo nas okolo 3200zl dla 85 osob nie liczac dodatkowej wodki.