Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykam sie z mezczyzna zonatym ale w trakcie rozwodu

Polecane posty

Gość gość

Jestem w zwiazku z mezczyzna, ktory jest w trakcie rozwodu. Malzenstwo rozpadlo sie z winy jego zony, znalazla soobie innego faceta, z ktorym spotykala sie potajemnie mowiac, ze idzie do pracy lub do kolezanki. To trwalo okolo roku. w tym czasie powiedziala mu, ze juz nic do niego nie czuje, ze sie wypalilo z jej strony, ale zataila, ze ma kogos. Ktoregos dnia on znalazl u niej w torebce tabletki, ktore sie bierze po stosunku, aby nie zajsc w ciaze. Wiedzial, ze musi z kims sypiac, bo juz nie sypiali ze soba. Wtedy ona sie przyznala. Od tamtego czasu zaczela pomieszkiwac u tamtego, nocujac czasem w domu, bo maja wspolny kredyt za dom, teraz sa w trakcie jego sprzedazy. My sie spotykamy od 3 miesiecy, bardzo mi na nim zalezy i jemu na mnie. Nie maja dzieci, byli malzenstwem 3 lata. Wiele razy go pytalam, czy gdyby nie ja to staralby sie uratowac to malzenstwo. On mowi, ze nie, ze juz nie powrotu, ze gardzi nia i z jego strony tez sie wypalilo po tym wszystkim, co mu zrobila. Ale ja sie zastanawiam nad jednym - czy ja robie zle, ze spotykam sie z wciaz zonatym facetem? Czy robie cos zlego? Juz mu dwa razy powiedzialam, ze to koniec, ze ma nie przychodzic, ale on wciaz walczy o mnie. Oni juz nie chca byc razem, ale moze by wciaz do siebie wrocili? Ona zareagowala dosc ostro, gdy on jej o mnie powiedzial, powiedziala, ze go nienawidzi. Czy to znaczy, ze ona wciaz go kocha i mogliby byc razem jeszcze? Nie chce byc jedna z przyczyn rozpadu tego malzenstwa, jak to wyglada z boku wg Was?

Gość gość
oni są wszyscy W TRAKCIE ROZWODU to taka ciekawostka w świecie cichociemnych *****czy

Gość gość
Ale oni sa w trakcie rozwodu... Wiem, bo widzialam papiery, ktore podpisal. On nie ukrywa naszego zwiazku ani ona swojego, to nie sa czczce zapewnienia dla tej "drugiej! nie mam problemu co do szczerosci z jego strony, moje pytanie bylo inne.

Gość gość
Kochana, przestan szukać dziury w całym a zwłaszcza pytać się o rade obcych ludzi, których część ma bardzo wąskie rozumki. Sama najlepiej wiesz, słuchaj swojej intuicji. A tak poza tym, to nie widzę problemu. On się rozwodzi, rozwiódł by się i tak, wszystko sobie wyjaśni liście i juz. Co ty, dajesz się wyrabiać w jakieś katolickie poczucie winy i samo biczowanie? Zrezygnujesz ze związku w ramach samobiczowania?

Gość gość
Kompletny brask logiki w twoich sloiwach : "oni juz nie chcą byc razem, ale może by do siebie wrócili". Jedno zaprzecza drugiemu.

Gość gość
Wiesz, ja sie spotykalam 2 lata. W trakcie rozwodu byl- zalezalo mu mi zalezalo, wiele cudownych chwil, planow- dostal rozwod i powiedzial ze mnie juz nie chce! Szkoda mi czasu, bo wspieralam go we wszystkim. I widzisz jak sie skonczylo- nie mierze wszystkich taka sama miarka ale uwazaj! Bys nie byla tylko pocieszycielka i zabawka!