Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psiProblem

Pies napastuje kota jak je zaprzyjaźnić help

Polecane posty

Gość psiProblem

Zabrałam psa do cioci na jakis czas. Pies widząc kota ogłupiał. Kota trzeba trzymać na rękach bo pies go obwąch**e,ma wywalony język, sapie jak nienormalny,ogonem niby macha. Jak sie go odseparowuje od kota to piszczy,czasem szczeka a ja nie wiemczy ma ochote go zjeść czy sie bawić. Wczoraj go obwąchiwał i w ostatniej chwili kota osłoniłam bo chciał go capnąć zębami. Gdy widzi kota głupieje,nie słucha jak go wołam. Nie wjem co mu chodzi po głowie. Pies jest znajdą,mam go z pół roku. Pies i kot są w podobnym wieku ok 5 lat. Jak ich zaprzyjaznic?

Gość gość
załóż im fb. Na pewno mają wspólnych znajomych

Gość psiProblem
taaa :D pytam poważnie. Pies jest juz tydzien a za kazdym razem jak go widzi to głupieje. Nie wiem czy go nie chce czasem upolowac czy co

Gość gość
chodzi oto ze pies ma na tego kota ochote "wszak jak najdzie ochota to i pies kota wyłomota" ;)

Gość psiProblem
Zaczyna głośno dyszeć,sapać, język wywalony na wierzchu,piszczy ale macha ogonem. Robi g***towne ruchy a kot chyba wpadł w depresje. Nie wiem co robic

Gość gość
jesteś kretynką wiesz że cicocia ma kota ale musiałaś ciągnąć tam psa ! i jeszcze go męczysz nienormalnym kundlem przez tydzień czasu , pewnie ciocia ma klase i nie robi awantur ale ciebie bezmózgu raczej juz wiecej nie zaprosi , bezmyslne dziewuszysko !

Gość psiProblem
Ciotka sama chciała żebym przyniosła ze sobą psa bo też jest miłośniczką zwierząt. Zresztą udzielasz sie nie na temat

Gość gość
zostaw kota i psa na godzinke sam na sam pies sobie p************* i da kotu spokoj