Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogłem się zarazić

Polecane posty

Gość gość

Witam, mój problem polega na tym, że po imprezie znalazłem się w domu publicznym. Spotkałem się tam z młodą dziewczyną mówiła, że zajmuje się tym od niedawna, więc zabrałem się do akcji, a że byłem trochę po % zrobiłem jej minete. Po kilku dniach zacząłem się martwić, czy czegoś nie złapałem. Po 3 dniach od wizyty złapała mnie delikatna biegunka(możliwe że po kolacji) i delikatnie bolało mnie gardło(może temu że piłem zimne) Dzisiaj jestem 3 tygodnie po wizycie i od 3 dni czuje dyskomfort w okolicach wątroby. Nie boli mnie jakoś mocno, ale coś czuje, gdy siedzę lub się zginam. Boję się, że zaraziłem się wirusem HIV. Proszę o rady i pozdrawiam

Gość gość
poszedles do burdelu nie pociumciac, ale zrobic dziw ce minete i jeszcxze za to zaplaciles? buhahahahaha

Gość gość
You make my day.totalny przegryw.ciekawe ile zaganiaczy miała w sobie przed mineta.

Gość gość
doszla chociaz? :D

denerwujesz się wiec co cię za boli to będzie wieka choroba. od minetki możesz mieć jedynie grzyba lub opryszczkę w co wątpię.

Gość gość
kazdy facet powinien lapac syfa od lasek tego rodzaju...jak odbywa tylko normalny stosunek z gumka , to nie złapie choroby wenerycznej, ale jak ty to wszytsko zlizałes , to lepiej idz do lekarza :P

Gość Tomaszekkkk
Jak cię wątroba boli to może żółtaczkę masz.

Gość gość
możesz mieć grzybicę twarzy od tego i pasożyta, ale raczej nie hifa

Gość gość
zgłoś to da sanepidu