Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po jakim czasie

Polecane posty

Gość gość

Po jakim czasie bedac w zwiazku najlepiej uprawiac seks? Jestem z chlopakiem ktory mial juz kilka partnerek - ja jestem dziewica i nie jestem jeszcze na to psychicznie gotowa. Boje sie rowniez ze seks wiele zmieni w naszych relacjach ze beda sie one opierac tylko na fizycznosci, ze przestanie sie starac i ze jak sie rozstaniemy to ze bede zalowac ze to z nim stracilam dziewictwo. Czy np. Po roku bycia z nim bedzie to odpowiedni czas? Jak w czasie tego roku sprawdzic czy to jest ten odpowiedni? Mam 19 lat.

Jeśli masz wątpliwości, to prawdopodobnie dla ciebie jest jeszcze za wcześnie :P

Gość gość
Oczekuje wsparcia, bliskosci, czulosci, zrozumienia, szczerej rozmowy, troski, stabilnosci

a jesteś w stanie to dać w zamian? Wiesz relację się zawsze opierają na zaufaniu i szacunku. Jacyś gamonie wymyślili by leczyć swoje kompleksy wiec rozrzucają idiotyzmy o łatwości. Lecz jak ktoś ma ci ufać skoro sama nie dajesz zaufania? życie jest grą dawania nagród i kar czy lepiej jest być dla kogoś miłym i jak odda to samo znaczy się że ma szczere prawdziwe intencje? czy dziewictwo ma wartość większą niż głęboka relacja oparta na zaufaniu?

Gość gość
Ostatnio go zapytalam co by zrobil jeslibym powiedziala ze chce dopiero po slubie - powiedzial ze uszanowalby moja decyzje.. Tyle ze nie jestem glupia wiem ze powiedzial to specjalnie, kazdego faceta ciagnie do tego szczegolnie jesli czuje silne pozadanie tak jak on do mnie no a powiedzial tak bo pewnie nie chcial wyjsc na dupka ktoremu zalezy tylko na jednym,.. dobrze mysle? Czy kazdemu facetowi chodzi tylko o jedno? Kolejne "trofeum"? Blokuje mnie mysl ze nie bede dla niego ta pierwsza ale jedna z wielu..

Gość gość
Czuje pozadanie ale blokuja mnie mysli ze on przestanie sie starac, ze zdobedzie to co chcial, boje sie ciazy, tego ze bedzie bolalo..

Gość gość
Sex jest zbyt piękny żeby chcieć go dopiero po ślubie

Gość gość
To nie boli bardzo za pierwszym razem, a za drugim nic nie boli

Gość gość
taaa od razu poczujesz przeszywajacy bol i po pierwszym razie juz bedziesz w ciazy.ja powiem tak-masz 19 lat,jesli jestes z fajnym kolesiem to wcale az tyle czekac nie trzeba.znam dziewczyny co stawialy dziewictwo na piedestale, zwiazki sie rozpadaly i potem budzi sie taka w wieku 23 lat,nadal dziewica i wstyd sie przyznac.potem oddaje dziewictwo byle komu,bo juz ja cisnie. dlatego-jak facet jest ok,to ja bym nie czekala.