Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niby mnie kochał, a jednak

Polecane posty

Gość gość

mało miał dla mnie czasu. Prosiłam o tel. to napisał czy może być jutro, bo jeszcze dzisiaj ma 10 spraw do zrobienia. Tylko kontakt mailowy i smsowy. Mieszkaliśmy 100 km do siebie. Przecież, gdy się kogoś darzy uczuciem, to chyba częściej chce się tą osobę słyszeć chociaż w słuchawce. temu facetowi zawsze się spieszyło, miał masę obowiązków, no rozumiem, ale ja też potrzebuję go częściej. Poradźcie mi, czy mam rację?

Gość gość
prosze cie w zwązku musi byc sex to cos iskra pozniej moze byc miłosc albo nie w zaleznosci jak to bedzie przebiegało

Gość gość
kopnij go w d**e, mam poodbny dylemat z laska i wiem ze jestem pewnego rodzaju"uzupełnieniem" jej zycia, Pozdrawiam

Gość gość
może to faktycznie uzupełnienie?:(

Gość gość
panowie, wypowiedzcie się proszę

Gość gość
odległość zawsze będzie problemem o każdy potrzebuje bliskości i poczucia bycia z kimś. W takich sytuacjach nic dziwnego, że ludzie się oddalają od siebie bo nie spędzają wspólnie czasu i tym samym nie umacnia się związek a rozluźnia. Telefony sms-y skype nigdy nie zastąpią ciepła dotyku czy samej obecności drugiej osoby. Przez smsa się nie przytulisz niestety.

Gość gość
ktoś coś dopisze?:)

Gość gość
Takie jak ty puszczają się gdy facet, nawet mąż, wyjedzie zarobić... albo gdy same wyjadą, później p******ą że to nie ich wina, tylko jego bo ich nie przytulał 😠

Gość gość
co ten pierdzieli u góry?;)

Gość gość
mam identyczny problem, nawet rowno 100 km tez.masz racje, jak najbardziej, chyba jednak odleglosc oddala rowniez emocjonalnie.kiedys przyjaznilam sie z facetem ktory mieszkal jezcze dalej, byl mna bardzo zainteresowany i chetny dzwonic codziennie i jezdzic do mnie w kazdy wolny dzien, i tak przez 2 lata, zaluje nieraz ze mu dalam kosza, patrzylam, heh, po wygladzie i rozrywkowosci

Gość gość
najlepiej miec faceta przy sobie bo inaczej odfrunie!

Gość gość
:(