Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oobe

Polecane posty

Gość gość

Jest tu ktoś kto praktykuje, praktykował lub interesuje się oobe?? Jakieś doświadczenia, porady, ostrzeżenia.. wszystko mile widziane :)

Gość gość
mi się parę razy udało "prawie wyjść" z ciała, ale k***a zawsze mnie coś zdekoncentruje... ale dziwne to jest uczucie, całe ciało mi drętwieje wtedy, nie wiem czy to normalne

Gość gość
Pytam się, bo interesują mnie takie rzeczy :D Sama doświadczyłam parę razy LD. OOBE chyba bym się bała. No ale różne są opinie, niektórzy mówią, że to bezpieczne, inni, że nie, jeszcze inni, że to tylko wyraźny,świadomy sen...Dlatego chcę znać wasze opinie i doświadczenia :)

Gość gość
O ! Więc jak "wychodzę z siebie" i "staję obok " to się nie nazywa Q***ica tylko oobe ...Hmm

Gość gość
mnie się nie udało tego osiągnąć, choć kilka razy próbowałem.... audio do autohipnozy, ale może nie były dobre - w sumie te najlepsze były po angielsku, więc może to że paru słów tam nie rozumiałem utrudniało osiągnięcie tego... jakbyś coś znalazła to daj tu znać

Gość gość
w internecie jest troche porad, jak dojść do takiego stanu, ja sama tego nie doświadczyłam

Gość gość
Poszukaj w wyszukiwarce kafeterii tematu o oobe, dość obszerny był. Ludzie byli na różnym poziomie zaawansowania. Podejrzewam, że na dzien dzisiejszy już wszyscy wylądowali w psychiatryku. Powodzenia!

Gość gość
warto spróbować, zawsze dobrze było by odlecieć

Gość gość
up