Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryszard1989

Nietypowa prośba o wymiary

Polecane posty

Gość ryszard1989

Witam, nie chcąc zajmować zbyt wiele czasu na czytanie przejdę do sedna. Żona ma za 3 miesiące urodziny i chcę jej sprezentować kostium postaci, którą sama stworzyła kilka lat temu. Tu się jednak pojawia problem, bo po rozmowie z projektantem potrzebuję dość specyficznych wymiarów a ja znam tylko podstawowe. Czy znalazłaby się jakaś dama o podobnych, zbliżonych wymiarach, która zechciałaby dopomóc samcowi w potrzebie i podać swoje wymiary typu obwód ramienia, szyi? Będę dozgonnie wdzięczny i pomożecie mi sprawić przyjemność ukochanej. Nie przedłużając, żona ma 171 cm wzrostu, 93 cm w biuście, 59 w talii i 94 w biodrach. Im bliższe tym lepiej. Jeśli jakaś z Pań będzie chętna pomóc to mogę podać email do dalszej komunikacji.

Gość taniec sw Wita
a ile ma w plecach?

Gość ryszard1989
który to wymiar? Ten powinien być z tych łątwiejszych do pobrania to zaraz mogę go "załatwić". W sensie pod pachami?

Gość elajzela
aleś se panne z paieru wycioł :D

Gość taniec sw Wita
bary mierzysz mlotku cycki to nie wszystko

Gość gość
przecież to zboczeniec

Gość ryszard1989
Pierwsze słyszę, że mierzy się "bary", nawet na mojej szczegółowej rozpisce nie ma takiego cyrku.

Gość ryszard1989
Szanowny "gościu", takimi wypowiedziami to można się ostro doigrać jak trafisz na nieodpowiednią osobę.

Gość ryszard1989
Widzę, że typowe polskie gówniarstwo z zapyziałej polski urządza sobie zabawy, szkoda czasy na polaczków, pozdrawiam i żegnam :)

Gość ryszard1989
Nie musisz, a wasze matki to k***y, polskie robaki.

Gość gość
Ty chyba sobie ją wymyśliłeś. 93 w biuście, 59 w talii i 94 w biodrach? rzadko która ma tak mało w talii, moje koleżanki co mają po 60-62 najczęściej są płaskie i mają wąskie biodra