Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wolsztyn

Tak metafora ....

Polecane posty

Serca,które w jarzmach sumienia, nagle przestało bić... Wiara,które gdzieś tam zatracone, wskrzesiła najgorszego demona... Nadzieja, która już dawno temu umarła. w słomianym zapale... Przyjaźń, która przerodziła się, w wojnę na śmierć i życie... Miłość która zgasła, w zgliszczach zdrady.. ..Jak najbardziej czynią nas ludźmi!!!!

Gość gość
co ci z tym rudym w dekiel wali

Gość to ja zuza
To mój wolta.. wolsztyn. On lubi rude, jak ja.

Gość gość
rude jest wstrętne...autpsyja

Gość to ja zuza
Ja jestem słodka.

Gość to ja zuza
Ja jestem słodka tak ogólnie słodka, cała słodka, na górze, z wierzchu, i od środka. Ale nie wiem czy jestem słodka na dole, bo nie próbowałam. Nie sięgam głową. Ale nie ustaję w ćwiczeniach i kiedyś się nauczę.

Wystarczy włożyć sobie palec i spróbować tyle chyba możesz zrobić ? a morze dasz jakaś fote albo inny kontakt i porozmawiamy o tym co można zrobić w tym temacie >?

ale myślę cały czas czemu nie logujesz się na swoim niku..

Gość to ja zuza
No patrz, jakoś nie pomyślałam o tym. Może nie jestem ruda, tylko blondynka. Dałabym fotę i kontakt, ale trochę się boję, bo straszna papla z Ciebie. Może będziesz się później snuł po kafe i pie.przył, że jestem taka i owaka, i jeszcze foty wrzucał? I wywlekał na forum nasze prywatne rozmowy? I w ogóle nerwowy jesteś, nie wiadomo, co Ci strzeli do głowy. Nie loguje się, bo nie pamiętam hasła. Żaden problem założyć nowe konto, ale na razie nie widzę takiej potrzeby.

Gość gość
no

Dla ciebie zrobię wyjątek nie będę nic paplał i wywlekał rozmów ...:) obiecuje ..

a nerwowy jestem tylko dla ludzi którzy tego zasługują, lub nie wiedzą o co chodzi i knują cos za moimi plecami, a najlepsze ze w ogóle nie znają osób i nie wiedza co robią z którym sie kontaktują i to mnie właśnie wkur....

Gość to ja zuza
Ale się rozmarzyłam. Zaczyna mi się podobać. A ożenisz się ze mną? I będziesz ze mną robił wszystkie te rzeczy, o których istnieniu nawet nie wiem? Obiecujesz? I co jeszcze mi zrobisz? Napisz tu lub @. Jeśli to coś równie wyuzdanego to lepiej @, bo tu też dzieci czytają.

Gość to ja zuza
I nie spiesz się. Ja muszę na jakiś czas zejść z kompa. Idę się wykąpać i co zjeść, bo od południa nic nie jadłam. Tak mnie to wciągnęło, że nie wiem. :)

no wole e-meila :)no ja nie pisze za dużo wyuzdanych rzeczy...

Gość to ja zuza
No dobrze jeszcze jedno - to ja nazwałam Cię woltaren i ja i tylko ja nazywam Cię glonojadem, ale to z sympatii, nie miałam złych intencji. Takie różne skojarzenia same mi się nasuwają. Jak ktoś mnie zainteresuje, to mam „100 pomysłów na…”. Po prostu mam taką wybujałą wyobraźnię no i fantazję. Nie przeszkadza Ci to?

Gość szaman artysta
zuzia,lalka nie duzia

Gość to ja zuza
Wolsztyn ja się muszę się trochę oswoić i nabrać zaufania. I napisz mi czy jesteś żonaty, to dla mnie istotne, bo chcę wiedzieć co mogę i na ile mogę liczyć. Gdyby np. przez przypadek mama albo któraś z sióstr się dowiedziała, że wysyłam foty żonatemu facetowi, to po mnie. Mam nadzieję, że się nie gniewasz za tego glonojada, przychlasta itp. Ja mam taki specyficzny sposób wyrażania sympatii, rozumiesz mnie? :)

Rozumiem ale mam nadziej ze nie okażesz się panem z fujara :), no to rodzinnie siedzicie na kafeterii ? ze ktoś się morze dowiedzieć ze wysyłasz jakieś fotki?. No glonojad morze być :) bo lubię się przyssać do smacznego motylka. Żonaty :0 hehe he no nigdy nie popełnię tak drastycznego kroku rozwody to epidemia 21 wieku ...

Ciekawi mnie tylko jedna rzecz :) czemu byłaś ostatnio ona zuza a teraz ja zuza ? i komentujesz tylko ten tema :)?

A jak był bym żonaty to co ?..... Na tym forum to chyba nie problem żeby ktoś komuś dał d**y lub o******ął ? nie sadzisz ? fubu by jaja za 5000 tysięcy wylizał .

Gość to ja zuza
Wol, to czy jesteś żonaty ma dla mnie takie samo znaczenie, jak dla Ciebie to, czy mam fujarę. Skoro uczciwie mówisz, że nie jesteś żonaty, to ja uczciwie mówię, że nie mam fujary. Ale na tym koniec mojej uczciwości. Powiedziałeś wczoraj, że mogę napisać „dla jaj”, czyli nie na poważnie. Wol, ja tu na kafe szukam sobie męża. Dlatego puszczam się tu na różnych topikach pod różnymi nickami. Już się nawet pogubiłam gdzie, z kim i pod jakim nickiem, więc się nie dziw, że mi się myli. Jak powiedziałam - szukam tu męża. Męża z taką samą wyobraźnią i fantazją jak moja, albo nawet większą. Nie zrozum mnie źle, fajny z Ciebie facet, ale Ty się nie chcesz żenić. No szkoda, ślubu nie będzie, takie życie. Suknię i welon oddam do komisu, pierścionek i klucz zostawię na portierni. Powodzenia Wol. ;)

Nie wiem co by musiało się stać żebym się ożenił :)< nie wiem nawet jak wyglądasz a do dzisiaj nie dostałem foty na e-meila ), męża powiadasz szukasz na kafeterii ? no a nie lepiej na e-darling bo nie obrażając nikogo tutaj jest za dużo psychopatów i ersomanów :)...

Gość to ja zuza
Tak Wol, dzięki za podpowiedź. Chyba pójdę poszukać tego męża na e-darling. Zdecydowanie tak zrobię. Nic tu po mnie na tej kafeterii. Idę stąd. Jeszcze raz dzięki. To ja już idę, pa. PS. Fot nie wysłałam, bo w tej sytuacji, to się mija z celem. Może się jeszcze kiedyś spotkamy, jak przez przypadek tu będę. Może kiedyś Wol… ;)

A czemu mija się z celem ? no nie wiem czy to dobry pomysł w ogóle szukać kogoś w sieci :) ale raz można za ryzykować. No ale czemu nie ma cie tutaj być :) zawsze raźniej :)....