Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odzyskać kontak z koleżanką?

Polecane posty

Gość gość

witam wszystkich mam poważny problem z koleżanką bo zerwała ze mną kontakt po tym jak powiedziałm jej ze ją kocham ona powiedziala ze ma chlopaka ja nie wiedzialem wczesniej ze ma tak to bym jej nic nie mówił pokłóciliśmy sie powiedziałem jej ze zawsze moze na mnie liczyć i żebyśmy zostali kolegami zeby było tak jak jest bo nie mam zamiaru sie wtrącac do jej związku a ona mi powiedziała ze nie mamy o czym rozmawiać ani po co, ja wpadłem w depresje z tego powodu mysle ciąglen o niej nie wiem co robić. pomóżcie prosze

Gość gość
jak mam jej udowodnić że chce tylko przyjaźni

Gość gość
pomoże ktoś??

Gość komunikacjakwantowa
ufo pomoże

Gość gość
ciezka sprawa zadzwon i popros o spotkanie

Gość gość
poważnie pytam czy to tak ciężko doradzić?? ja nie rozumiem niektórych ludzi jak ktos zakłada bezsensowny temat to jest pelno wypowiedzi ale jak juz ktos potrzebuje pomocy to nue ma nikogo:-P

Gość gość
nie wiesz że koleżanka ma chłopaka? Jesteś debilem czy co?

Gość gość
sam jesteś debilem,to ze ma chlopaka nie oznacza ze do mnie ma sie nie odzywać i gniewać

Gość gość
jak zerwała kontakt, może sama jest niestabilna w uczuciach, moze boi się poczuć coś do ciebie, a może już coś czuje (poza obawa), daj Jej czas, ile czasu minęło od twojego wyznania?

Gość gość
nie ma dla Ciebie dobrej rady, bo jedynym rozwiązaniem jest pogodzenie się z sytuacją. Z czasem uczucia miną, choć na pewno nie tak szybko, w każdym razie musisz sam sobie wytłumaczyć, że nic z tego nie będzie i sprawa jest z kończona. Zresztą to wygląda na zauroczenie, a nie na miłość, bo żeby kochać trzeba kogoś bardzo dobrze poznać, a Ty nawet nie wiedziałeś, że ona ma chłopaka! To ile razy z nią gadałeś trzy, cztery? Pisałeś z nią kilka razy na fb? Prawdopodobnie zauroczyłeś się i teraz ją idealizujesz, parę miesięcy i to minie

Gość gość
Kurczę, to jasne, że nie będzie się odzywała - nie chce Ci robić niepotrzebnych nadziei, poza tym pewnie chciała się tylko przyjaźnić, a kiedy w przyjaźń wkraczają uczucia to już się nie da wrócić do poprzedniego stanu

Nie chcesz aby była twoją koleżanką bo ją kochasz i chcesz ją tak naprawdę tylko mieć przy sobie. Po drugie nawet jesli będzie się z tobą widywać chcesz się umartwiać tym ze nie jest tym kim chciałbyś by była?

Gość jadrokomurki
komurka