Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Agata gata

Moj ojciec zostal zaatakowany a moj chlopak sie tylko przygladal

Polecane posty

Go艣膰 Agata gata

Jaki艣 czas temu m贸j ojciec sta艂 na podw贸rku, ulic膮 przechodzi艂 znany pijaczek - cz艂owiek do艣膰 agresywny, kt贸rego nigdy nie widzia艂am trze藕wego. Pijaczek zacz膮艂 obsypywa膰 mojego ojca jakimi艣 obelgami, ojciec co艣 mu odpowiedzia艂 i tamten podbieg艂 do niego i zacz膮艂 go szarpa膰. M贸j ojciec pr贸bowa艂 si臋 broni膰 przed tamtym i nawi膮za艂a si臋 szarpanina. Zobaczy艂am to z okna domu i pobieg艂am rozdzieli膰 ich. Chcia艂am 偶eby tylko ojcu si臋 nic nie sta艂o, przecie偶 nie mog艂am spokojnie patrze膰 gdy kto艣 go atakuje. Nie mog艂am ich rozdzieli膰, nie da艂am rady. Pobieg艂am po brata kt贸ry by艂 za domem, brat przybieg艂 i rozdzieli艂 ich. Sprawa si臋 sko艅czy艂a. Ca艂膮 sytuacj臋 widzia艂 z okna m贸j ch艂opak, powiedzia艂am, 偶e biegn臋 ich rozdzieli膰, a on zosta艂 i gapi艂 si臋 z okna, nawet nie zaproponowa艂 pomocy. Sta艂 tylko jak tch贸rz i patrzy艂 si臋 przez okno. Powiedzia艂am mu, ze jest mi wstyd, 偶e ja dziewczyna pobieg艂am, a on doros艂y facet sta艂 i si臋 patrzy艂. Pierwszy raz zdarzy艂a si臋 taka sytuacja, 偶e kto艣 zaatakowa艂 mojego ojca, jeste艣my normaln膮 rodzin膮 i nie wdajemy si臋 w b贸jki, ale tu ojciec musia艂 si臋 po prostu broni膰. Czy moje aluzje do ch艂opaka s膮 uzasadnione?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja tez bylabym zla, w koncu moglo ci sie cos stac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja bym si臋 z tak膮 c***a nie wi膮za艂a, a jak ciebie kiedys kto艣 zaatakuje? to co ucieknie czy te偶 bedzie si臋 przygl膮da艂? daj sobie spok贸j !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agata gata
To samo mu powiedzia艂am, 偶e pewnie gdyby mnie kto艣 zaatakowa艂 to on by pierwszy uciek艂, zaprzeczy艂. Jednak fakty, 偶e nie pom贸g艂 wtedy wskazuj膮 same na siebie. Wystarczy艂o tylko ich rozdzieli膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tatu艣 te偶 fujara . 呕eby sobie facet z jednym moczymord膮 nie da艂 rady .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
m贸dl si臋 偶eby ciebie przy nim nikt nie zaatakowa艂... a jak jeste艣 przebojowa to zr贸b kiedy艣 test przy nim, we藕 koleg臋 kt贸rego on nie zna, 偶e niby on ci臋 szarpie i zobacz czy w og贸le zareguje ten tw贸j ch艂opak. bo jak dalej b臋dzie si臋biernie przygl膮da艂 to nie warto z nim by膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak, s膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agata gata
Tatu艣 nie fujara, tylko jest po kilku operacjach, bardzo schorowany, a tamten "moczymorda" to do艣膰 postawny duzy facet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tatu艣 te偶 fujara . 呕eby sobie facet z jednym moczymord膮 nie da艂 rady . xxxx ciekawe czy ty bys da艂a/da艂 rade moczymordzie! w gebie to kazdy mocny. a tobie autorko radze olac kolesia , bo nie wart zlamanego grosza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Da艂by rad臋 , spoko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no to jak tak wymiatasz to idz i pierz te moczymordy, bo oni genaralnie wszystkich zaczepiaja. gratuluje kozaczku:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agata gata
Moj ojciec to bardzo schorowany czlowiek, a ten "moczymorda" nie jest ma艂y, wiec uwagi prosze zostawic dla siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
uwa偶am 偶e to wystarczaj膮cy pow贸d by z nim zerwa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ale tchorz, gdyby moja panna pobiegla a ja bym zostal to chyba bym sie spalil ze wstydu.Co to za facet, zenada.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie tch贸rz mo偶e go ta sytuacja zaskoczyla...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo wspolczesni faceci to c***y bez jaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
skoro dziewczyna nie mogla zaradzic sytuacji tylko poleciala po brata to pewnie ta sytaucja trwala troche wiec tamten mial czas ochlonac****omoc jej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a to jeszcze FACET jest?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 m艂oda ma艂olata 23
o kurcze :D ale ciooota, nie dziwi臋 Ci si臋, 偶e jeste艣 zawiedziona i rozczarowana, bezpiecznie to si臋 chyba przy nim ju偶 czu膰 nie b臋dziesz...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a gdyby tamten pijak rzucil sie na ciebie? takim swirom to rozne pomysly we lbie siedza. to dupa nie facet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ha ha a debil se jeszcze w oknie siedzial i patrzy艂 :D co za p**dek!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agata gata
Czyli widz臋, 偶e macie podobne zdanie do mojego. Niestety nie czuj臋 si臋 przy nim zbyt bezpiecznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podsumowanie : 1 - Ojciec c***a bo sobie nie poradzil z drobnym pijaczkiem 2 - ch艂opak c***a bo stal i sie przygladal zamiast pomoc, co za wstyd. Zero bezpieczenstwa przy takim gosciu, bo gdybys szla ze swoim facetem ulica i zaczepil was jakis pijak to ty musialabys walczyc a chlopak by albo uciekl albo stal jak pajac i nic by nie zrobil. Olej chlopaka a ojciec niech sie zapisze na krav-mage albo combat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mia艂am takiego faceta, 偶e raz przysz艂膮 do mego domu awanturowa膰 sie taka pijaczka z s膮siedztwa i zacz臋艂a mnie wyzywa膰 od k***** dziwek i potem mnie pchn臋艂a do艣膰 mocno to nawet z pokoju nie wylaz艂, a na pewno wszystko s艂ysza艂. Og贸lnie nigdy nie stawa艂 w mojej obronie jak mnie kto艣 obra偶a艂, ale w g臋bie to zawsze by艂 mocny i opowiada艂 ile razy to on si臋 w barach nie la艂 :o potem z nim zerwa艂am i teraz mam prawdziwego m臋偶czyzn臋, kt贸ry mnie tkn膮膰 nie da.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to ty musialabys walczyc wyobrazi艂am sobie jak staje w ciemniej uliczce przepe艂nionej odorem z pobliskich 艣mietnik贸w, o艣wietlonej jedynie blaskiem odleg艂ych latar艅 i wyci膮ga wielki b艂yszcz膮cy miecz i staje do wali z pijaczkiem, kt贸ry ma identyczn膮 bro艅 tylko o innej r臋koje艣ci i oboje zaczynaj膮 walk臋, a jej ch艂opak bierze nogi za pas i ucieka ze 艂zami na policzkach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oj nie czepiajcie sie ojca dziewczyny bo znajac zycie gdyby chociaz tknal tego pijaka to zaraz by go pijaczysko oskarzyl i do sadu podal, ze jeszcze chlopina by musial pijaczynie rente placic za "uszczerbek na zdrowiu" ludzie co wy zycia nie znacie. dobrze ze chlop tak zrobil, a facet fujara.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dywanem w morde
moj ojciec zostal zaatakowany w podobnych okolicznosciach i w jego obronie "Stan膮l" koles na wozku inwalidzki! nie zdzialal wiele bo zostal z niego od razu zrzucony ale sam fakt sie liczy. dziwne zachowanie twojego chlopaka no ale c贸z, moze brzydzi sie przemoc膮 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piepsznieta
Nie wyobra偶am sobie, 偶eby ojciec mojego ch艂opaka zosta艂 zaatakowany, on by pobieg艂 pom贸c, a ja bym zosta艂a. Jakby si臋 sta艂o co艣 mojemu ukochanemu, to bym sobie nigdy nie wybaczy艂a. Zreszt膮, nawet gdyby mojego ch艂opaka przy tym nie by艂o, to bym si臋 wtr膮ci艂a.

Udost臋pnij ten post