Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W ile po porodzie 1wszy seks

Polecane posty

Gość gość

Kiedy wróciłyście do normalnej aktywności seksualnej po porodzie i jak było, tak samo jak wcześniej, lepiej, czy gorzej? Miałyście cc czy sn, karmiłyście piersią, czy nie? My zaczęliśmy po 2 mc ale było strasznie nieprzyjemnie, ból, jakby wszystko tam było za ciasne, nie elastyczne. Żel pomagał tylko troszkę. Miałam cc i karmiłam piersią. Do normy wróciliśmy po 3mcach od porodu dopiero!

Gość loliopifd
zamiast myslec o seksie naucz sie poprawnie formulowac pytania :)

Gość gość
Staram się pisać zgodnie z tutejszym poziomem :P Czepialska się znalazła, pewno tobie już tam na dole dawno zarosło wszystko :D

Gość gość
z tutejszym poziomem !czyli co masz na myśli ?

Gość gość
Hmmm, powiedzmy że nie są to wyżyny intelektualne 8)

Gość gość
jestem 4 tygodnie po porodzie naturalnym,jeszcze nie wspolzylam wlasnie dostalam okres

Gość loliopifd
tak, zaroslo mi , zotalo mi tylko czytanie takich wspanilaych topikow jak Twoj :) A jakie wyzyny intelektualne przedstawiasz :D

Gość gość
Oczywiście to żart, jak zobaczyłam temat sama się zdziwiłam, że udało mi się wyprodukować takiego babola gramatycznego ;)

Gość gość
Więc jeżeli tutejszych użytkowników masz za przysłowiowych głupów ,z tobą włącznie skoro tutaj piszesz ,to mam nadzieje że nikt nie odpowie ci na to pytanie .

Gość gość
Oj, troszkę dystansu do siebie by się niektórym przydało :)

Gość gość
A niby dlaczego ?

Gość gość
Mialam cc, karmiłam piersią 3msc, wspolzylam po 6 tyg, szalu nie bylo, ale mój gin mnie o tym poinformował wcześniej

Gość gość
8 tyg po poro dzie naturalnym i nacieciu krocza, karmilam piersia, potrzebowalam dodatkowego nawilzenia,

Pierwsze stosunki odbyły się dopiero 3 miesiące po porodzie naturalnym ponieważ jako karmiąca miałam problemy z nawilżeniem. Zdecydowanie nie były one udane, odczuwałam ból i pieczenie. Ginekolog zalecił stosowanie Hydrovagu w celu poprawy nawilżenia i przyspieszenia procesu regeneracji tkanek po porodzie. U mnie pomogło i teraz jest już wszystko OK. Dodam jeszcze, że Hydrovag stosuję nadal (1-2 globulki tygodniowo profilaktycznie), ponieważ nadal karmię, globulki świetnie nawilżają, a ja wolę zapobiegać niż później leczyć