Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyysookaa

zazdroszcze nizszym dziewczyna

Polecane posty

Gość wyysookaa

Hej , jestem osoba wysoka mam z******ta figure , opinia nie jednego faceta , ale jak patrze na niskie kobietki to mnie taka zazdrosc bierze ze szok..... sa takie bezpieczne w rekach faceta... a ja , kurde czuje sie jak mutant....i ciezko o faceta wyzszego ode mnie ... zazwyczaj rowni badz karly wrrr

Gość wyysookaa
czy ktos zechce moje 15 cm :-)

Gość facet189cm
ja bym chciał mieć wysoka dziewczyne a ile masz wzrostu ?

Gość wyysookaa
jestes 8 cm wyzszy

Gość wyysookaa
niskie kobietki sa takie kobiece :-(

Gość gość
A tam, głupoty gadasz, nie wzrost decyduję czy ktoś jest kobiecy czy nie:P

Gość facet189cm
czy wysokie kobiety sa niekobiece ? ja bym tak nie uważał Jeśli masz ładną figure i piękne długie nogi to będziesz bardzo kobieca. Gorzej gdyby taka dziewczyna miała nadwagę to wtedy juz nie jest to bardzo atrakcyjne

Gość facet189cm
autorko a skad jestes ? :)

Gość piepsznieta
Popieram. Fajnie móc się umościć w ramionach faceta, ale do tego musi być sporo wyższy i potężniejszy. Ja mam "tylko" 172 cm, więc nie jest mi tak ciężko, ale lubię szpilki koło 10 cm. ;)

Gość gość
mam 173 ale noszę szpilki 10+ czyli wychodzi że jestem wyzsza od ciebie :) super wzrost

Gość wyysookaa
oh ja nie nosze wysokich butow ale taki maly obcasik zawsze musi byc ... :-)

Gość wyysookaa
2 miesiace temu kupilam sobie z******te kozaczki ale maja 15 cm chyba.... no ale raczej nigdy ich nie zaloze :-). ale sa swietne , przynajmniej moge na nie popatrzec:-)

Gość Ekscentryczna
Mam 178cm wzrostu, nie uważam się za mutanta, wg. mnie jest to dopuszczalny wzrost. Nie mam kompleksu na tym punkcie : ) Osobiście rzadko kiedy noszę buty na wysokim obcasie, ale lubię wysokie kobiety, które zakładają szpilki, nogi wydają się jeszcze dłuższe.

Gość wwwysoki
Oj nie, nikomu nie oddawaj tych 15 centymetrów ;) Wysokie dziewczyny są prześliczne i moim zdaniem właśnie najbardziej kobiece! Zauważyłem jednak, że wbrew pozorom najczęściej wybierają niższych niestety :( No trudno, może jeszcze jakaś mnie zechce mimo tych moich 198 cm aż...

Gość 177 mam
Facet 198 to marzenie!!!

Gość gość
Masz 181cm wzrostu ? Super, ja mam tylko 171.

Gość gość
zawsze się chce tego czego się nie ma ;) ja mam 162 i wyglądam jak liliput przy wyższych koleżankach. Wolałabym miec chociaż te 170, ale co zrobisz? Nic nie zrobisz, buta nie zjesz

Gość gość
ja jestem niska

Gość gość
Ja mam 172 cm wzrostu i zgadzam się z tobą! Ciężko znaleźć fajnego chłopaka, który jest chociaż 5cm wyższy doskonale cię rozumiem, też chwilami czuję się jak mutant :( niskie dziewczyny są przesłodkie, przy nich wyglądam jak jakaś wieża...

Gość gość
Faceta 180cm nie możesz sobie znaleźć? Współczuję. Wysokie mają długie nogi, a małe nawet ładne, króciutkie. I to nie jest seksowne.

Gość olgaaaaaaaa12334
Hej:) Według mnie masz super wzrost. Ja mam 167 cm wzrostu, jestem bardzo szczupła (51 kg) więc chyba coś o czy mówisz. Akceptuję siebie nawet, bo przez 8 lat trenowałam taniec (codzienne treningi) więc jestem lekko umięśniona. Ale wolałabym byc wyższa. Wcale by mi nie przeszkadzało, że większosc mezczyzn siegalaby mi do ramion! To super, ze wszyscy by Ciebie zauwazali. Te dlugie nogi, rece! Masz szczescie, ze jestes takiego wzrostu.

Gość gość
Hej, nie zgadzam się że niskie dziewczyny mają krókie nogi. To zależy od proporcji ciała, nie od wzrostu.

Gość gość
jak masz super figurę to może pomyśl o medelingu albo o jakimś sporcie. Moją miłością jest koszykówka, przydałoby mi się Twoje dodatkowe 20 cm!

Gość gość
ale jak wysoka przytyje to już w ogóle wygląda jak monstrum :( za to jak niska nabierze ciała to dużo facetów uzna, że jest całkiem ładna

Gość gość
Najgorsze co może być to niska gruba beczka. Wysoka może mieć ciałka tu i tam, nawet tego tak nie widać ;)

Gość gość
Ja za to mam 166 cm a czuję sie czasem jak kurd**el wśród moich koleżanek (o dziwo są też bardzo wysokie wdzystkie!) a jestem szczupła tak jak i one :). Narzekają częso na swój wzrost, ze szpilek nie włożą bo głupio, ale ja uważam, że ślicznie wyglądają a szpilki w niczym nie przeszkadzają. Szukaj faceta ok 190 cm i gra ;D. A tak poważnie, nie przejmuj się, jak jesteś ładna, zgrabna to wygrywasz na starcie w niższymi od siebie, faceci lubią wysokie kobiety, wyglądasz pewnie jak modelka, nic tylko się cieszyć :). Wg. mnie gorzej mają dziewczyny ze wzrostem poniżej 160 cm, nie uważam aby to było "słodkie"

Gość a ja mam 157
i zawsze chciałam mieć więcej dopiero niedawno zaakceptowałam swój wzrost

Gość gość
to może jednak nie powinnam się odchudzać... może "nie widać"

Gość gość
grunt to zaakceptować siebie

Gość WASZA podłość
nie zna granic? Co ta dziewczyna Wam zrobiła?