Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ve3k

jestem brzydka i nikt mnie nie chce

Polecane posty

Gość ve3k

:(

Gość gość
dlaczego tak uwazasz ?

Gość gość
Paradoksalnie, większość kobiet które mówią , że są brzydkie z wyglądu sa atrakcyjne

Gość gość
moze komus sie podobasz dla jednych brzydka dla innych pieknosc

Gość ve3k
widzę się w lustrze, widzę że jestem brzydka... i widzę też że nikomu się nie podobam :(

Gość gość
Ile masz lat?

Gość Happynsdjbdfhshjndh
Nie przejmuj się, mam podobnie ;)

Gość ve3k
prawie 20

Gość gość
Jak tak o sobie myślisz to pewnie ze się nie podobasz, bo wysdylasz takie sygnały. Musdisz najpierw sobie się spodobac.

Gość ve3k
Nigdy się sobie nie spodobam, niedobrze mi się robi jak patrzę w lustro...

Gość gość
też tak mam, ale nie przejmuję się co nie oznacza, że to akceptuję. Mam ambitne plany co do zmiany wyglądu zaczynając od zmiany diety, korekty nosa, przez usuwanie naczynek i cieni pod oczami po powiekszenie biustu. Kompleksy się akceptuje lub usuwa. Nigdy się nie użalaj bo to co najwyżej popsuje ci humor. Powodzenia.

Gość break of me
Chcesz pogadać na mailu? Pogadałbym z kimś.

Gość ve3k
nie mam tyle kasy żeby usunąć aż tyle defektów :(

Gość gość
wymień 3 podstawowe defekty, ktore najbardziej rzucają ci się w oczy. tylko bądź szczera i nie mów "wszystko"

Gość ve3k
brak cycków 180 cm wzrostu grube łydki

Gość gość
Cycki to nie wszystko. Ja np. lubię małe nawet bardzo małe. Każdy ma swój gust. Jedni wolą szkielety inni wolą troszkę okrąglejsze dziewczyny. Głowa do góry.

Gość ve3k
ale ja w ogóle nie mam piersi... zresztą skoro nikt mnie nigdy nie chciał to raczej oczywiste że nie wszystkie dziewczyny podobają się facetom

Gość gość
brak cyckow- operacja-cena-10tys, wkladki silikonowe, zwykly push up łydki- nie p*****l tylko zacznij ćwiczyć wzrost- jak dla mnie to atut. Twoje wady w rzeczywistosci nie są wadami. wmowilas sobie. Ja np mam wielki nochal, male usta i brak cyckow. nic z tym nie moge zrobic z wyjatkiem operacji ktora nie zawesze sie udaje. weź się za siebie i nie marudź

Gość gość
chodzisz na jakieś imprezy? na dyskotekach każda dziewczyna ma powodzenie i ty też byś miala. wyppij jednego głębszego na odwagę, zalóż mini i baw się dobrze. Jeśli facet zobaczy ze jestes wesola i usmiechnięta, zainteresuje się toba a kto wie, może coś wyjdzie z tego coś poważniejszego

Gość ve3k
jakbyś miała jakiekolwiek pojęcie to wiedziałabyś że łydek nie da się wyćwiczyć bo w większości są sprawą genetyczną ty możesz sobie operacją zmienić nos (zresztą nos też mam beznadziejny ale miałam wymienić to co mi najbardziej przeszkadza) a ja się nigdy nie skrócę

Gość ve3k
chodzę na imprezy i nigdy żaden facet do mnie nie podbił

Gość gość
A nie myślałas o poznaniu kogos w internecie?

Gość gość
pewnie dlatego, że stoisz i podpierasz ściany. a probowalaś kiedyś uśmiechnąć się zzalotnie do jakiegoś przystojniaka? też myślalam kiedyś tak jak ty. ale kiedy zmienilam podejście, zauważylam ,ze interesują się mną ci calkiem konkretni męzczyźni. smutna mina cierpiętnicy odstrasza potencjalnych kandydatow. i proszę cię- nigdy się nie garb!

Gość ve3k
w internecie też do mnie nie piszą do przystojniaków nawet nie śmiałabym się usmiechać :o

Gość gość
grube lydki sprawa genetyczna? hahahaha bo padne, leniwa, gruba a do tego glupia p***a

Gość gość
A chcesz popisać ze mną? Czysto koleżeńsko.

Gość ve3k
tak idiotko, zresztą tylko łydki mam grube (55 kg przy 180 cm wzrostu, więc sama oceń czy jestem gruba)

Gość gość
sama widzisz.. ale też tak kiedyś myślalam. kiedy wszystkie moje kolezanki jezdzily na imprezy, ja siedzialam w domu bo myslalam ze nikt przenigdy sie mną nie zainteresuje. kiedy raz się przelamalam przezylam wielki szok. Bawilam się wspaniale, bylam ciągle uśmiechnięta, do tego podchodzilo do mnie mnostwo facetow, w tym c**przystojni. sama będąc facetem nie zwrocilabym na siebie uwagi, ale widać są różne gusta. sprobuj się otworzyć.

Gość gość
wydaje mi się, że miałam już z tobą do czynienia na jednym z topikow. zakladasz milion takich samych z nadzieją ,ze ktoś ci cos doradzi a potem wyzywasz każdego od nieukow, idiotek, wariatek. pamiętam, że byl to podobny styl pisania i tak samo mnie wk*urwi*łaś. Ogarnij się dziewczyno. jesteś poprostu chamska. popracuj nad charakterem.

Gość ve3k
to u mnie tak nie działa... nieraz dobrze się bawię ale i tak żaden do mnie nie podejdzie... nawet koleżanka błagała swoich kolegów żeby ze mną zatańczyli i wprost ją wyśmiali, że "po ich trupie"