Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dodupy stym angielskim

Polecane posty

Gość gość

próbuje 5 raz ułożyć pytanie i nie umie w czasie present continous poco ja chodzilem na lekcje j angielskiego skoro g***o umie tylko troche słówek !!

Gość gość
zdanie z tym czasem jest chyba najprostsze ,do bezokolicznika dodajesz "ing",piszesz o tym co sie dzieje teraz

Gość gość
POwiedz dokladnie z czym masz problem, pomoge:)

Gość gość
A co chcesz napisac? Np. I playing basketball now.- Gram w koszykówkę w tym momencie

Gość gość
pytajnika nie pisałem nakońcu , przynajmniej wiem gdzie sie sam podszkole z jezyka bez nauczyciela ;)

Gość gość
I playing? Ja pier***, co was w tych szkołach uczą... I am playng dziecko, marsz do podstawówki, bo ręce załamać można! I nie dawaj rad jak sama nie wiesz!

Gość gość
Najprostszy czas w angielskim- I am playing, pytanie- Am I playing? Przeczenie- I am not playing, prostszego nie ma...

Gość gość
ty oco ci biega z tymi radami ? yak uczycie w tych szkolach że głąbami jestemy ! wiadome że sie dużo nieucze ale po latach tylu angielskiego to powinem miec w małym palcu 3 czasy a tu dupa

Gość gość
Do gość z 17:13 Nie rozśmieszaj mnie ;))

Gość gość
gościu z 17.18 powtarzałes kiedy kolwiek coś gdzieś po coś ? jesli nie to nie dziwie sie ,ze z łebka uleciało..jeśli wogóle tam sie zagnieździło

Gość gość
Gościu z 17.21- tu gość z 17.13, co cię tak rozśmieszyło? Twoja głupota?

Gość nvuiruhcndsoi
yak uczycie w tych szkolach że głąbami jestemy ! wiadome że sie dużo nieucze ale po latach tylu angielskiego to powinem miec w małym palcu 3 czasy a tu d**a" Jak ktoś się głąbem urodzi, to pewnie, że najlepiej zwalić na nauczycieli... A pracowałeś chociaż nad tym językiem, czy liczysz, że na 3 lekcjach tygodniowo nauczyciel wyuczy cię tak, jakbyś od urodzenia gadał? Piszesz że dużo się "nieuczysz", czyli z polskim też masz problemy, i to niemałe... zaskoczę Cię- mówisz w tym języku od urodzenia, a pisać nie umiesz, jak chcesz obce języki znać jak swojego nie znasz?

Gość gość
tak dobże sie uczylem kartkówki na 4 zaliczałem ale to wszystko g***o jest bo nauczyciele zamiast uczyć strasza i uczniowie wola sie nie odzywac to jest polska szkoła albo nauczyciele strasza albo uczniowie istna patalogia

Gość gość
no oczywiście nie wszystkie bo czasem 2 i 3 sie zdazały czasem jedynka róznie

Gość gość
naucz się polskiego a potem ucz się angielskiego ręce opadają

Gość gość
nie przezywaj porostu y wskoczyło ;/a nie chce mi sie robić arcydzieła w pisaniu :) no wiem że nieumie pisac i robie bledy tu sie zgodze ale jednak szkola to badziewie i tyle powino sie na 30 procent zdac mature i tyle jak sie uczy uczeń wmiare

Gość gość
czy próbował przynajmniej uczyć sie wmiare

Gość gość
Nie-matura powinna być dla tych, którzy mają trochę oleju w głowie. Ja sobie nie wyobrażam maturzysty piszącego "dobże", "niewiem", "nieumie", "poco"... Matura ma świadczyć o wykształceniu, wiedzy, umiejętności wysławiania się/pisania/liczenia/rozumienia pewnych procesów, a nie o tym że ktoś "w miarę się uczył"... No cycki opadają, litości...

Gość gość
A przepraszam, nie "w miarę", a "wmiare", i nie uczył, a "przynajmniej próbował". A to tytułowe "stym"... haha:) lepsze niż "zkont"^^

Gość wwrrr
Co sie przejmujesz angielskim, skoro na zdanie polskiego male masz szanse? Co za czasy, zeby ludzi nieumiejacych pisac w ojczystym jezyku dopuszczac do matury w ogole...

Gość gość
Co za tuman :-D.ja mam się za tumana ale mam nadzieję że takim tumanem nie byłem.albo to prowo :-B

Gość gość
ta asy ortografi słownik maja nakompie i poprawiaja błedy g***o wiecie co niektórzy pewnie o ortografi a madrzycie sie ze ho ho

Gość gość
sami niezadacie a zreszta mam was w d***e a czemu bo jak niezdam matury to tak będe miał prace a moze mi sie uda gdzieś pojechac z tego kraju i może fajna dziewczyne mi sie uda poznać juz sie zaznajamiam a żyjcie sobie z wiedza że tuman jestem bo błedy robie ;/ chcecie 3 orty na maturze !!!!!!!!!!! to wam szczerze powiem 90 % ludzi by oblało wiec niepisac pierdoł ktore niemaja znaczenia

Gość gość
noi zatkało . ile mieliście błedów na matórze no powiedzcie ? niepowiecie bo pewnie ponad 3 wiec bez sensu no moze sa fenomeny co niektórzy

Gość nvuiruhcndsoi
Ja żadnych, ale ja zdawałam w czasach, kiedy matura była maturą, a nie egzaminem na poziomie podstawówki (czytaj: stara matura). A co do Twojego bełkotu, to nie mam pojęcia o co Ci chodzi- nie tylko robisz błędy, ale i formułowanie myśli u Ciebie leży niestety:/

Gość gość
ta bełkot tys zdała mature i tak g***o masz stego test dojżałości jest gównem i to jest los na loteri kiedyś to jakie piekne były czasy oh i ahh takie trudne dajcie mi czas to zdam trudne wasze maturki ale komputerek wymyśliliście to macie , eam poziom po maturze . to forum jest g******e

Gość nvuiruhcndsoi
Napisz jeszcze raz z jakimkolwiek składem i ładem, bo nadal Cię nie rozumiem.

Gość nvuiruhcndsoi
A z matury mam coś więcej niż g****- akurat poszłam w kierunku jednego z przedmiotów zdawanych na maturze, zdobyłam w nim zawód, doświadczenie, korzystam z niego na co dzień w pracy, więc wiesz;)

Gość gość
Gość z 17:58 z 1 stycznia Ty mnie rozśmieszasz, bo pisze się playing a nie playng cz jak tam napisałeś.