Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozregulowana pralka

Polecane posty

Gość gość

włączyłam pralkę i wg programu nie powinna wirować a to zrobiła...myślałam, że pomyliłam program, ale po tym włączyłam kolejne pranie i na wyświetlaczu została minuta. w tym czasie odkurzałam i nie zorientowałam się, że przez dobre 15 minut pralka pobierała i chwilę się kręciła i spuszczała wodę...pralka ma miesiąc nie cały...co się stało? naprawią na gwarancji?

Gość gość
Jestem mechanikiem ale trudno zrozumiec to co piszesz bo to jakis belkot i nie wiadomo o co ci chodzi.

Gość gość
tekst da się zrozumieć, a że trochę niepoprawnie stylistycznie to kwestia pośpiechu...bez przesady...

Gość gość
spróbuj sie skupic i napisz jasniej to ci odpowiem

Gość gość
1) włączyłam pralkę na funkcję bez wirowania, a wirowała 2) przy kolejnym włączeniu pralki na program 50minut na pralce została tylko minuta a prała jeszcze ok 20 minut i gdybym nie wyłączyła prała by pewnie dalej.

Gość gość
Nie wiem jaki masz model pralki ale wiekszosc wizyt mechaników ogranicza sie do tzw resetowania ktorego nie ma w instrukcji bo jest to czynnosc serwisowa. Mozesz znalesc opis tej czynnosci na jakims forum ale jesli pralka jest na gwarancji to zglaszasz w niektórych modelach telefonicznie i np Amica instruowała telefonicznie i w ten sposób usuwano usterke. Jesli pralka jest na gwarancji to karta gwarancyjna zawierala adresy autoryzowanych serwisów. Z twojego opisu wynika za zawiesil sie soft i reset powinien pomóc. Czasami reset trzeba ponawiac bo jest to wada konstrukcyjna i serwis bedzie próbowal robic to kilka razy az minie gwarancja.

Gość gość
dzieki:)