Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO MACIE W LODÓWCE

Polecane posty

Gość gość

Po kolei: górna półka: Parówki z lidla, żółty ser gouda,4kiełbaski patoczanka 30dkg szynki z kredensu nazwy nie pamiętam około-60zł za kg. ćwikła,musztarda.keczup. Druga półka: 4jogurty pitne danona różne smaki jedna fantazja truskawkowa i 2truskawkowe jogurty z lidla. żurek własnej roboty i sos do ryżu z mięsem i warzywami. Jest też rosół i makaron. Niżej mamy sałatę ogórek zielony paprykę pomidory i ekologiczna marchew kapustę W bocznych półkach znajdziecie sok malinowy własnej roboty i sok z czarnej pożeczki oraz wino własnej produkcji jajka grecki jogurt syrop klonowy.

Gość gość
ja mam jedzenie! po co ci to książke piszesz? zaraz bedziemy pisac kto jest bogatzy i co ma w lodowce .....

Gość ex_debill_znowu_po
światło

Gość gość
Ja nie jestem bogata Mam rodzinę i testuję czy oprócz kaszy jaglanej i awokado coś jecie

Gość gość
porzeczki przede wszystkim. a co mam - książkę piszesz? :D

Gość gość
tylko 30 dag szyneczki co kilo kosztuje 60zl? to cieniutko.... niektorzy mistowi sa p********* stała kiedys przedemna stara babka i chciala 10 dag szyneczki najdrozszej jaka byla w sklepie jeszcze dodala zema by cieniutenko pokrojona... sprzedawczyni ja tak pokroila ze nie dosc ze była cienka jak pegamin to jeszcze dziury porobila hahah lans bogaczy z miasta pff ja moge sie pochwalić mam swoja wedzarnie i domowe wyroby kiełbaska boczuś szyneczka to jest jedzenie a ty dalej kupuj syf w sklepie hahaha

Gość gość
pomidorów nie powinno sie trzymac w lodówce...papryki równiez

Gość gość
Mam cala napchana lodowke i zamrazalnik bo dzis robilam zakupy gigant. Takze sporo by wymieniac.

Gość gość
Ale ja np polędwicy łososiowej na grubo nie znieeese :P ona musi być jak mgiełka i lepsza dziurawa, niż taka guma nie do pogryzienia. Albo inne długo dojrzewające jakieś pršuty muszą być jak mgła, bo się zjeść nie da!

Od góry :P 1 półka - zamarynowany kurczak na jutro , smalec własnej roboty i ogórki kiszone 2 półka - 4 jogurty , dżem z truskawki oraz dżem z porzeczki , masło 3 półka - ser żółty,ser pleśniowy,tuńczyk w puszce 4 półka - szynka wędzona ( domowa robota),kabanosy,pasztet domowej roboty,parówki 5 półka - warzywa - włoszczyzna,pomidory,natka pietruszki boczna - jaja,ketchup,musztarda,majonez,mleko

Gość gość
coraz głupsze tematy wymyślacie

Gość gość
pasztet z biedronki i szczaw

Gość gość
Lubię szczaw i zupę szczawiową :)

Gość gość
Ja nie lubie cieniutko pokrojonej. U mnie w ogóle nie lubią szynek ale co do tych kanapek-pasztet? Pasztetu ja nie lubię-czasami robię jakieś pasty ale dziś mi się nie chce. Wziełam 30dkg i dla mojej rodziny to dużo bo zawsze biorę po 15,20dkg i leży tak długo aż się nie obślizgnie Miałam kupić kaszankę w kredensie ale nie było dzisiaj.

Gość gość
Pomidory faktycznie na lodówce leżały i tak żem je tutaj wypisała żeby nie było e warzyw nie ma w domu do żarcia Jeszcze ziemniki mamy:P

Gość gość
mirabelki i szczaw które rosły koło rzeki A lodówki nie mam- nie stać mnie

Jajka, wędlinę, masło, margarynę, olej, jogurt, śmietanę, maślankę, mleko, pomidory w puszce, jabłka prażone do szarlotki, koncentrat pomidorowy, sos do pizzy własnej roboty, ketchup, pomarańcze, gotową surówkę z porem, cytryny, jabłka, buraki, cebulę, drożdże, czosnek, okulary żelowe, adrenalinę, argosulfan, wódkę, spirytus, piwo, tran i olej śliwkowy i arganowy.

Gość gość
1. Talerzyk z sodą pochłaniający zapach z lodówki 2. 2 plasterki szynki mocno wędzonej, 10 dkg polędwicy, makrela w pomidorach, pasztet Profi 3. resztki dżemu wiśniowego drzwi. litr mleka Jutro jadę na zakupy :D

Gość gość
kiedyś, kiedyś już był taki temat, wtedy odpisałam co dokładnie a teraz to mi się nie chce iść do lodówki żeby sprawdzić :D Z grubsza z tego co pamiętam to mam jajka, masło, margarynę, majonez, mleko, wędlinę, ser żółty, twaróg, jogurty naturalne, wodę, maślankę, brokuł, włoszczyznę, cytryny, czosnek hm... musztardę, koncentrat pomidorowy, koncentrat buraczany, śmietanę... resztki z obiadu (sos i zupę) no i chyba więcej już nie pamiętam :P

Gość gość
a i w zamrażalniku schab i buraczki gotowane i starte :D

Gość gość
jeszcze ogórki mam

Gość Jestem gościem z 19 41
Na stole mam ogórki konserwowe i syropy do rozcieńczania, smak: czarna porzeczka i aronia. Nawet masło prawie się skończyło :D

Gość onaona30
Ser żółty edam. salami. Pstrąg świeży na jutro. 8 jajek. masło. papryka czerwona. kilka marchewek. sałata. jogurty owocowe jogobella 3. jogurt pitny bananowy. jogurt naturalny grecki. 2 litry mleka koziego. sok pomarańczowy. powidla śliwkowe. majonez. musztarda. białe wino.

Gość onaona30
takie produkty jak pomidory no i owoce oczywiście trzymam na zewnątrz. a w zamrażarce pierś indyka, lody czekoladowe i groszek mrozony.

Gość gość
te ogórki są do 19:42 :) a w zamrażalce to mam pełno i pewnie nawet nie pamiętam wszystkiego, mięso, ryby, jagody, lody, warzywa (fasolka szparagowa, kalafior, groszek, brokuł, kukurydza w kolbach), poszatkowana natka pietruszki i koperek, nać selera do zupy, pasztet i pewnie coś tam jeszcze ale nie pamiętam

Gość Jestem gościem z 19 41
a i moje dziecko ma kilka jogurtów i jeszcze ketchup i chrzan mam :classic_cool:

Gość gość
Ale masz bombę autorko :D a co za różnica co mam w lodówce? Ty z kompem w kuchni siedzisz, ze tak dokładnie wszystko spisałas?

Gość chcę być gospodarna
Ja nie napiszę co na której półce, bo mi się nie chce iść do kuchni :p Ale tak mniej więcej - w 1 pojemniku włoszczyzna, cebula, sałata lodowa, cytryny, papryka - w 2 pojemniku majonez, puszka szprotek, musztarda, domowy przecier pomidorowy, chrzan, oliwki czarne, 2 słoiki domowego dżemu - z agrestu i z malin - na drzwiach od góry - czekolada, imbir, niżej jajka, niżej mleko, sok malinowy domowy, sos sojowy - na półkach od dołu: kabanosy argentyńskie z sokołowa, kawałek szynki (domowej), pół gotowanej piersi z kurczaka, żółty ser gouda i radamer, wyżej masło, śmietana, jogurt naturalny, maślanka, sok żurawinowy, żurawina w słoiczku, pieczarki, seler naciowy, margaryna do pieczenia, domowy smalec, mięso, które rozmrażam na jutro.

Gość gość
ja mam światło

Gość chcę być gospodarna
a i ketchup 2 rodzaje - nasz pikantny i dziecka pudliszek łagodny.