Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO MACIE W LODÓWCE

Polecane posty

Coraz więcej mam rzeczy w zamrozie i myślę o zakupie większego sprzętu. Mrożę już wszystko: sery, masło, pieczywo, sosy, zbędną w danej chwili kukurydzę czy fasolę z puszki, wędliny. I w końcu panuję nad tym, co mam:) Wcześniej bywało, że wyrzucałam jedzenie Teraz mam różne mięsa, rybę, warzywa, koperek/natkę. A w lodówce standard: mleko, jaja, jogurty, piwo. Jedzenie to dla nas przyjemność, oboje potrafimy i lubimy gotować, więc zasadniczo w domu jest wszystko:) Gdyby było miejsce chciałabym mieć dwie lodówki;)

Gość gość
lodówka:magaryna, masło,kiełbasa podwawelska, poledwica sopocka, salceson czosnkowy, pasztet pieczony, jajka, mleko, sos czosnkowy, majonez, ketchup[, 3 rodz musztard, cwikła, ser zółty, jogurty, włoszczyzna, insulina, trilac,hmm, smalec domowy ze skwarkami, kapusta kiszona, parówki, kiełbaski koktajlowe , zamrazarka: 6 porcji schabu, 7 porcji, karczku, 2 kg grenadiera, 16 udek, kg szponderku, 4 piersi z kurczaka, grzyby, brokuł, kalafior, fasolka szparagowa, szpinak, yyyy i chyba wszystko :)

Gość gość
Ja muszę mieć zawsze Keczup Kabanosy drobiowe Ser żółty Baleron albo szynkę Naturalny serek do smarowania Musztarda Majonez Mleko Jajka Jakieś ryby w sosie pomidorowym Dżem

Gość gość
A u nas w lodówce dokładnie (bo sprawdziłam): jajka, 20 dkg szynki, maślanka, mleko 3,2% dla dziecka, jogurty dla dziecka, jogurty dla nas, coca cola, mleko 1,5 % dla mnie (mąż nie przepada za mlekiem), majonez, musztarda (2 rodzaje), ketchup, sos czosnkowy, dżem, koncentrat pomidorowy, śmietanka do kawy, cytryny, cebula, kapusta biała, ogórek, pomidor, grapefruit, por, metka cebulowa, parówki z lidla, ser do chleba czosnkowy, śmietana 18%, jogurt naturalny,śledzie opiekane, papryka konserwowa, ogórki kiszone, sos do spaghetti, margaryna do pieczenia, masło, buraczki, kompot, kukurydza, syrop waniliowy (do kawy), ser żółty w kostce. Hmmm... sporo tego :|